Wednesday, October 28, 2009

PROTECTED: Silalah request for password kalau nak.

25 comments:

  1. i never bother to ask any passwords from anybody before, but alia, im dying to know ur content.

    ReplyDelete
  2. aku kuciwa alia dah protect blog dia :( sob sob

    akak pun mcm amanti, sblm ni tak penah kisah pun, tp kali ni, aliaaaa, akak nak baca blog alia..huwaaaa~

    ReplyDelete
  3. saya pun sama....dying to read the post....boleh tak bagi password kat saya.?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. uuuu wats dis abt? can i read too?

    alia, add me at ym k: nuzz_leia

    ReplyDelete
  6. wow, can do such thing meh kt blogspot ni? i mean, password protected for specific entry je ke? how come aku tatau ni? nama jegh IT person kan aku.. haha

    ReplyDelete
  7. nak baca! my e-mail is: emilayusof@gmail.com

    ReplyDelete
  8. oo kena bg email add ek? tiru kak emila lah, ni email akak alia

    innueclanz@gmail.com

    ReplyDelete
  9. sorry lupa tinggalkan email:- larasatiaisya@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. eh? x mcm bz body ke klu mintak pword? tak eh? hehe.. kalau takkkk.. me nak jugakkkk plss.. hikhik

    elle_wnf@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Amanti, akiss, Lea, meh lah email address, kalau tak mcm mana nak kasi password.

    Suria: Boleh, tapi kena guna mcm third party service, thank god it's not that complicated! Password for specific entries je lah, kira ok lah, at least sapa yang tak der password kau, boleh baca entries lain.

    ReplyDelete
  12. owh ok, aku paling malas nak plugin 3rd party tools ni xcept feedjit.. hehe. nway if u dont mind, ni email aku.. auxiora.nemesis@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  13. ughh.. can i can i??
    nak mintak password boleyh ??

    ReplyDelete
  14. ala.. nak bace jugak.. boleh kah? jikalau boleh, silalah email password tersebut ke ismaharyati@gmail.com

    *mintak-mintak boleh (sambil menadah tangan ke langit)

    ReplyDelete
  15. Nadh (Otak Belacan)October 28, 2009 at 4:08 PM

    Aliaaaaa. Aku tengah tungguuuuuu.

    *Whistles*

    blacktagjunkie@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Aku pun nak jugak - sila email kat ohhstars@gmail.com :)

    Kalau aku tau boleh buat password protected mcm ni, tak payah nak susah susah register kat Wordpress. Haha -
    Sorry buta IT sikit.

    ReplyDelete
  17. hello alia... can i read too? i am a silent reader all these while but i do love ur blog... if permission if given, here is my email add : astrea1510@gmail.com... thank you... :)

    ReplyDelete
  18. alia, sorry lupa letak email. amanti123@gmail.com .tq2

    ReplyDelete
  19. dek alia - akak tak pernah la nak kesah nak baca org lain punye protected entry. tetapi ini kali jikalau dek alia sudi memberikan password nye..akak amatlah gumbira.

    mamabebeh@yahoo.com

    tengkiu

    ReplyDelete
  20. ooh. terlambat. boleh tak aku nak baca?

    shadni@gmail.com

    ReplyDelete
  21. oh ok.. sy dah terlambat nampaknya..
    tapi masih boleh kah berkongsi password cik alia?
    hehe
    --> dianaklutz@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. hi your silent reader here from putrajaya. nak password jugak thank u ;)

    nickydalyn@hotmail.com

    ReplyDelete
  23. Hi Alia, am your new reader..my friend introduced me to your blog acouple of weeks ago..since then mmg hooked gila dgn ur entries. ni dlm proses nak khatam blog. ur writing are just so casual and honest..that makes me adore ur style. just that entry ko yg lama2, some ada pictures, some blank. tatau lah nape. laptop ni yg bangang ke ape tatau lah. yg ni password protected pulak.. nak baca yg ini boleh? dasheiladarus@gmail.com

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------