Tuesday, October 27, 2009

Half Way To 50.


Dear stubby big-eared librarian-looking Asian girl,






(hambik kau, terpangpang muka aku besar besar haa...tak sedar muka sebesar tilam..agakknya kalau aku kurus, mesti gambar tu hanya separuh page je kan (haha, tak logik)


It's my first time celebrating my birthday outside of Malaysia, and it's the second time I celebrated it with my very own monyet kesayangan.

Mom and I had an early birthday "surprise" celebration (though it wasn't really a surprise, sebab si monyet tu tak boleh keep a secret from me). She took me to Concord Mills and went shopping..without the monyet cause we know he's gonna bitch to go home if tags along.

Anyway! Since we couldn't find my awesomeness boots, I settled for these.....





Wait, what?

WHAT?

SAY WHAT?????????



OHHHHH

HARUMNYA BAU AWAK.

AI TERPIKAT.

Hahaha...


Omg, these three things are super wangi I tell you. Tho I kinda regret that I should have picked the shower gel instead of Body lotion (cause I oredi got the body cream kan), but doesn't matter lah. It smells sooooooooooo goood. Like kalau pakai, I'm sure jantan-jantan lain boleh jatuh terpikat.

Kalah nasi kangkang.

hahah..

Ok ew, comparison yang keji.

Now I can skip showers and dab on body lotion and spray some mist!! LEPAS ITU SAYA AKAN BERBAU HARUM SEPANJANG MASA.

Haaaahaaa.


Oh wait, THERE'S MORE!!





(My hair looks super silky and soft ah. Efek camera ke ni??)




Aww...and he made this moist chocolate cake for me.

HOW SWEET IS THAT!


Ok well, I can explain WHY the cake looks like that..haha..we both laughed when he finally finished the cake deco and the 'icing' melted!!

It wasn't really an icing, it was cookies topping, sebab tu it's so soft and wouldn't harden.

Also, the candles are so cheap, they melted in 1 minute. Hahahah..

It was soooo fricking hilarious!!!

He was like "Hurry! HURRY! The cake's melting! Take a picture now!"

Kelam kabut okkk.




Bersiap sedia sebelum menyerang (menyerang kah?) cinema.


It was a cold rainy day today. Adakah itu bermaksud aku seorang yang cold hearted?? Eh, macam nature cuba kasitau aku suruh jadi "sunny dan ceria selalu" pulak...haha.


Don and I were supposed to bake cinnamon buns tonight together gether (he was gonna teach me, almaklumlah, saya ni kan ratu terkangkang, nak masak, baking ke tolak tepi), tapi sesi shopping sakan petang tadi wore us off.

Tomorrow we're going to makan dinner with Anna di Mexican restaurant yang aku suka!

Soka! Soka!

The next day we're going to apa tah nama kedai tu sebab Melody nak belikan kasut.

Wah, am I a celebrity or whatt??? Semua orang nak bersantai bersama selebriti.

Nak otograph?? Can can...hahahahahhaha



Oleh disebabkan ini adalah entry birthday saya, so I'm allowed to be jiwang, dan jikalau anda tak suka....padan muka kah kah kah!





Thank you for the cake, the thoughts, the movie, the jalan-jalan, the pumpkin experience, the perfect day..I LOVE YOU LAH BUSUK.

18 comments:

  1. Auw.. so sweet of him, buat kek bagai for the birthday girl. Kalau aku, mesti dah nangis kat situ berderai-derai. Oh wait, dia ni memang super pandai masak ke, babe?

    p/s: btw, Don nampak super handsome dlm gamba nak menyerang cinema tu

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday! :D

    Btw, i also hv that Black Raspberry vanilla from BBW but just the body spray. Mmg best!

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir, alia!! sedahnya kek dan wow bestnya minyak wangi tu!

    ReplyDelete
  4. alaaa sweetnyaa... happy birthday alia!

    ReplyDelete
  5. Bath n Body Works adalah settappp.. tapi Malaysia takde lagi kot..
    bestnyee kalo kat Msia ade kan??

    oh Happy bday again!
    생일추카추카 kate org korea.hehehee

    ReplyDelete
  6. awww u guys are perfect together. :)

    happy birthday alia!

    ReplyDelete
  7. happy birthday Alia!!
    May God Bless You!
    *wahh.. tetiba kakwos sangat skema!!*

    ReplyDelete
  8. happy birthday alia! god!! don sangat romantic!

    =kak anna=

    ReplyDelete
  9. Hai there I'm doing great here. How's thaang? (menjawab kepada soalan dibawah ayat Leave your comment)

    Happy Birthday Alia!
    I know that kind of candle melts really fast! Dulu ktorang buat birthday celeb while waiting for the bday girl buat drama tanak kuar bilik lilin dah worn off abes dah..haha..

    ReplyDelete
  10. Like I said.... the fighter pilot jacket is soooo hawwwttttt!!!~

    =)

    ReplyDelete
  11. Nad (Otak Belacan)October 28, 2009 at 4:12 PM

    Seriously tak boleh stop gelak part nasi kangkang tu! LOL!

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday alia... u and don sangat sweet together... :)

    ReplyDelete
  13. Alia, happy belated birthday..Don sgt romantik ok.May both of u live happily forever. Korang dua mmg sgt sweeeet. Suka tgk ;)

    ReplyDelete
  14. happy belated birtday...
    the cake.... *drooolsss
    best wishes ;-)

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------