Wednesday, October 21, 2009

CARBONATED BOREDOM: Conversation




What? You think something bad's gonna happen? Shame on you!

8 comments:

  1. Header apa??? Eh, confused jap. Haha

    ReplyDelete
  2. gambar dkt header alia tu lah..saje buat entry, ada lah terkena mengena sket dgn blog alia nih ;)

    ReplyDelete
  3. babe, cartoon strip to cool seh. aku dah berjangkit lak. may i know ko guna software pe? dan adakah anda menggunakan 'mouse' sahaja ketika melukis benda alah ni? sekian sahaja.. hehe

    ReplyDelete
  4. by the way, aku lukis guna mouse susah nak control.. ke sebab aku tak terer macam ko? ;p

    ReplyDelete
  5. Bitter Sweet: Ohhh boleh bolehhh...meh lah link! Nak tengok! Ke private? :(

    Suerie: Aku guna teknologi purba lah. Haha..ok lah except for Photoshop. Lukis, pastu tangkap gambar (cause I don't have a scanner nor wacom tablet) then kaler guna photoshop. Hahaha...purba gila weh!!

    ReplyDelete
  6. Hello, aku ni lagi purba tahap arkib OK.. haha! Kira OK lagi la ko pakai Photoshop, aku ni haa guna MS Paint je tahu tak.. muahahaha

    ReplyDelete
  7. muahahahhaa kelakar entry cartoon kali ni. but serious mcm i dgn hubby. dia ujung sana, i ujung sini =P

    =anna=

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------