Monday, October 5, 2009

Ashley turned 16

Hari Ahad semalam, kami pergi bersiar-siar ke rumah abang (chewah, panggilan abang dah pulok, eh, betul la, abang ipar la katakannn). Oklah, Ashley punya birthday party.

Anna came to our house first sebab si minah tu kenkonon nak amik Don and I pergi sekereta. Di sebabkan ini adalah invitation mengejut, saya tak der lah nak bersiap bermake up jadah semua tu. Sekadar basuh muka, pakai kasut je. Gila selekeh.

Ala, lagipon family members je kannn. Nak bergaya macam model (apa motif nak angkat bakul sampai tahap model??) pon nak buat apa kan!



Perjalanan muhibbah.

Di sebabkan tempat abang dia ni jauh ke pedalaman kampung, kenalah lalu ladang ladang semua ni. Country side la katakan.



Wah, comotnya saya.



Macam jalan jalan pergi Cameron Highlands ya?



Eh, dah sampai lah pulak! Tak sempat nak berangan lari lari Hindustan kat ladang ladang sapi.




A little bit moreeeeee.



Yay! Sudah sampai!



Ni lah rumah yang penuh dengan budak budak dan pemalas mahu kemas.




Backyard besar gabak boleh buat sebuah rumah lagi.




Kan! Kan! Macam boleh buat trek lumba lari (haha, waddehel?)




Orang orang tua (haha!) bersembang.




Dylan ni mengada. Memula dia ok je, pastu bila aku cakap "Hey Dylan, look at the camera!" terus jadi menggedik "Nawwww~~~".

Ha, amik kau, aku tangkap jugak, siap lah nanti aku tag dalam Facebook.



Christina and si blondie.




Jimmy and Donnie membetulkan si Logan punya swing.




Si comot dan si comot. Haha!!

Si Logan ni memang tanak orang. Lantak kau la nok, asal aku bahagia dapat tangkap gambar sudahhh





L-R: Tak kenal, Christa, Kaylissa, Mom, kaki siapa ntah! Sebok je.




Don and Anna. Ni gossip center ok. Masa ni pon tengah gossip.




More of the backyard serta kanak kanak girang (yes including him)




Masa ni Don cakap "I know what I want to be for Halloween! I'll be me with a big tumor on my back! Like this!"

Haha..bunguk.



T.J.




Blondie bimbo. Hahhaha...




Happpyyy birthdaaaayyy tooo youuuuu. That's Abang Don Jimmy yang tengah pasang lilin tu.




Eh si kenit ni, macam birthday dia pulak. Haha..




Christina kat belakang, Nick dan Skylar.




Kaylissa. Comel gila budak ni. Dah la polite nak mampos. She's anak buah abang Don yang sorang lagi (Bobby). She has no blood relation to the Millers, but sebab mak bapak kandung dia macam celaka, Bobby lah yang terpaksa bela dia. Dia sungguh polite I tell you!!




Ashley turned 16! Now she can drive legally!




Monyet mata senget. Haha..




Nicky. He's sooo adorable. Dia tak macam adik dia Logan, he actually wants people! Dia suka peluk orang! Comel gila!




Bersama Christa




Christa and Mom




HAHAAHAH!!!

Padan muka!! Tu la, sapa suruh tepek cake ON MY FACE! I've got a bodyguard you know!! Haha..

She was playing tepek tepek kek kat muka orang, and I was innocent enough, tetiba muka kena tepek. Wahhh. Terus my super hero datang and saved the day kan. Hahahaa...

Wah gedik sungguh Alia ni.



Ini lah super hero saya. :x




Muka toya.




Hello pakcik, senyum boleh tak!?!




Me and T.J. He likes to hug people. Tapi bila dia peluk, omaigod, sakit gila. Hahaha....dia ni macam lambat sikit sebab masa dia kecik, dia terhantuk kepala kat curb. So ada sedikit problem.


Oklah, itu sahaja!!


I've got an entry about persiapan Halloween jugak!! Nanti lah aku upload gambar!!

Bai!

1 comment:

  1. Hello all,

    We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free!

    Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------