Saturday, January 30, 2010

My heart is aching, my body is hurting

 
Gasp!

Oh, hari tu I went for an X Ray...gelabah jugak nak tau result dia apa. Sebab I've been complaining pinggang sakit sangat.

Eh, saja je kasi aksi saspen sikit (saspen ke?)

Ini untuk medical checkup lah...because...



Hahaha...ok apa motif aku letak gambar Trump pon aku tak tau. Bagus jugak kalau aku dapat kerja under dia, sebab nanti sah sah dapat mencuci mata tengok lelaki kacak..hahahahah.

Oh, I'll be working under a GLC telco company. Mampuih lah aku dah kutuk kutuk Streamyx sekali kerja satu syarikat..haha.

I'll be reporting for duty (wah, bunyik macam askar nak pergi berperang) next week. But sebelum tu, I have to go for an induction for 3 weeks. So I won't be here for 3 weeks.

I DON'T LIKE OK. I WANT MY DONNIE TO BE THERE JUGAK :( (wah, gedik gila..haha)


p/s: Sakit pinggang tu maybe sebab tetek terlampau berat. LOL! (conclusion sendiri)

9 comments:

  1. lol alia..
    we will run into each other one day.. hahaha :D

    ReplyDelete
  2. Eh, Khairie, you're Mur's colleague ke? Hahaha!! I'll be in the same unit jugak, ITNT haha.

    ReplyDelete
  3. mumu..? hahaha.. mana kenal dia tuh?
    oh! i called him OldMan btw, sebab perangai dia is exactly like one. hahaha.. XD

    ReplyDelete
  4. Zeozir,
    Thanks! Nanti penuh lah entry blog dengan entry membara pasal kerja pulak..haha

    Khairie,
    Mumu apa pulakk Hahah. Nama manja dia ke? HAHA Murtaza Murta lah. Haaha (suka hati aku je panggil Murta) OldMan? Memang pon old man, dari dulu lagi. HAHAHAH

    ReplyDelete
  5. eh tidak.. tidak.. bukan nama manja.. itu Mumu kiranya kod nama dia sekarang kat sini. hahahaha.

    ReplyDelete
  6. congrats!! dh xya tanam angguran dah..

    ReplyDelete
  7. congrats Alia... :)

    ReplyDelete
  8. congrats alia..
    me, ur silent reader..ari ni baru khatam ur blog from A-Z! i loveeee ur komik laa..

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------