Saturday, January 23, 2010

Cara - cara memikat lelaki kacak tanpa baju.

 LOL@Title sendiri.

Ok memang entry kali ni tak der kena mengena langsung dengan lelaki kacak. Siapa suruh klik! Haaaa, gatal. Hahahahaha...

Anyywaayysss, I do have a lot of pictures nak kena upload, tapi malas. Cause I know Streamyx won't be able to support my massive upload. Bongok gila. Bayar je mahal mahal, tapi service macam taik.

Anyway, dah lama aku tak lukis comic kan? Tu lah...sebab mastermind dia tak der (ehem, Don), so tak der event yang kelakar berlaku. I'm not funny enough to create comic sendiri. Aku tukang lukis boleh lah.

Oh speaking about lukisan, I showed mak my doodle, ok, sebenarnya dia tanya, and she requested me to lukiskan dia wallpaper untuk PC rumah tu..alamak. Pastu siap demand lagi...dia nak yang bunga bunga atau permandangan.

Tapi disebabkan saya sungguh malas...hahahaha, dan tak reti lukis, nah:


Hahaha, ni baru buat 10 mins tadi. Semua guna auto shape dari Photoshop (except castle tu..sebab tu bengkang bengkok)..hahaha


Hahahaha, memang tak ikhlas betul. Ok lah mak, nanti lah Alia lukis lain.

But I don't know how to lukis permandangan ah...katun katun tau lahhh.

Akhir kata, sila lah ambil gambar ini sebagai pengganti wallpaper permandangan/bunga-bunga...



  
"Zug the Zombie"


 Muka monster ni pon boleh la kannn. Permandangan jugakkk.. hahaha

Sekian.



Ok, update kali ni memang tak der point. What the hell, perlu ke update jugak kalau cakap merepek..hahaha.
 
Cacat gila perempuan ni.


3 comments:

  1. haha klakar ok!

    semangat je click td.. dgn harapan ade gmbr laki kacak xpakai baju. cisss! =P

    ReplyDelete
  2. alia, i always baca ur blog...and i really really hope if u can buat satu entry pasal LDR ni.. i mean how did u guys over come things macam ada gado ringan2...cause i feel like nak terbang ke sana jumpa dgn encik buah hati jerk time gado2 ni


    anna

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------