Wednesday, August 27, 2014

Selebet

I was dragged away from my computer because he said "you gotta look at this!" all excited and shit. 

Cheh rupanya dia nak tunjuk the fact that he can play his PC games on his TV. Aku ingat apa. Penat penat je gapoh gapah update blog tadi.

Right now I'm updating this post using my iPad while aku baring sebelah dia because this is so boring lah!


Anyway sebagai balasan, I'm gonna upload these picture that I took 5 minutes ago.

Ha ah ha ha *ketawa evil*





Muka selebet!

10 comments:

  1. Love the new layout!
    Maybe ni first time saya komen kot, hahaha. Lupa lah.
    Lame dah follow instagram Alia tp segan nak suruh update blog.
    Eksaited bila awak rajin semula. Yeay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ni masih lagi tengah main main dgn script lagi. Pening dah. Anyway, tu le, skrang tak de benda nak buat, sbb dah jadi penanam anggur yg berjaya! hahah

      Delete
  2. At last! Ada tempat tuk komen! yeay! ahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah before this mmg ada ruang utk komen, cuba kena click on post title, which i think most ppl wouldn't do! Cause I know I won't! hahaha

      Delete
  3. Nanti boleh tolong buatkan layout untuk aku kan kan kan ? ;)

    ReplyDelete
  4. alia

    ko hiatus kemain lama, aku kemain update.
    aku hiatus tak bape nk lama; kemain ko update yer!

    haha! welcome back to both of us. hug2 utk ko yg dah jauhhhhhh nun disana. sobs~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kau dah balik ke alam blogging ke?? Yahoo! Bagus timing kita ni. Hahaha

      Delete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------