COMIC: A conversation that really happened between me and my brother


















This entry was posted on Tuesday, January 29, 2013 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “COMIC: A conversation that really happened between me and my brother”

marcos rahman said...

zahin's answer ftw *high five*! hahaha

ps- capcha kau ne, memang kena muhasabah diri kalau nak guess apa nombor dia. kecik tak beragak, orang mata normal terus juling kot. haha.

Alia said...

kerie,

aku terpaksa buat capcha la, kalau tak spam datang secara berjemaah. Penat nak delete satu satu

monas2petronas said...

hi alia,

short entry tulis dekat comment box ko..ceritanya...semalam tgh main2 remote control tv, tertengok satu sinetron indon ni, tetiba aku rasa mcm dah lama perasan muka pelakon indon ni macam muka someone aku tengok dekat blog (time tu tak ingat lagi)..petang ni baru aku teringat so baik aku sampaikan dekat ko siap2...ok aku rasa Don ko muka ala2 pelakon kat sini, ko google je lah nama

Stefan William

tapi kanak kanak ribena la lagi mamat ni

haha. jangan marah kay, sorry kalau mata aku salah. don ko soh datang belakon sini aku rasa laku sangat ni. LOL

ladyhermanas said...

Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati.

Apa kisah perut moncit asalkan suka hati.

Dariku yamg sentiasa berperut moncit huaaaaaaaaaaa

Related Posts with Thumbnails