Friday, September 5, 2014

Video yang sia-sia

Video ntah apa apa.
Tak de motip
Tapi gatal nak upload.





video


Eh,
Don marah kitew cakap bahasa Melayu leerrrrr
Sebab dia tak paham...
Kot kot la kitew kutuk dia ke apa...

hew hewhewhew
where got kutuk la bang
cintan cintun lagi ada laaaaa kisskissmuahmuah!

hhaahahahahaha

8 comments:

  1. i'm sorry but i love your english *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wat.

      Tau ler saya ni ckp slurring...pastu tersembur sembur ...:(

      eh jap, ni trolling ke apa?
      haha

      Delete
    2. eh bukan trolling, betul punya pujian.. >< sorry klu terasa didnt mean it ><

      Delete
    3. Oh ye ke?Hahahah terima kasihhhhhh! Tak terasa, cuma pelik sbb selalunya org komen yg diorg menyampah dgr Hahahha

      Delete
  2. Replies
    1. A ah, dia yg semangat beli tau. Aku dok goyang kaki je, guna blender lagi senang! Hgahaha.

      Delete
  3. Kak Alia, kalau saya jadi Don mesti saya akan fall in love with you everyday sebab suara akak cute sangat okeh!

    ReplyDelete
  4. sedap giler suara Alia. please buat video 3 menet punya durationa and membebel about menda merepek pon takpe.
    plzzzzz

    from
    die hard fan alia since 6 months ago yang everyday cek ada ke tak new entry every 1 hour. thanx

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------