Saturday, September 6, 2014

Perempuan saja. Kalau lelaki nak baca pun..baca la, cuma mesti korang jijik

Oklah, kali ni kiter update bebetul sikit. At least ada la beberapa kerat ayat yang boleh di baca.

Anyway, ni saja nak kasitau, a couple of weeks ago (more like a couple of months ago!), I followed my sister-in-law pergi mall. Katanya dia nak beli underwear kat Victoria's Secret, ada sale.

Oleh di sebabkan mak dugong ni tak pernah masuk VS untuk beli spender (sbb selalunya kat Malaysia saiz kenit kenit), I figured, hey kalau SIL boleh pakai spender VS (sbb bontot dia premium quality), takkan la aku ni bontot yg tak berapa premium tak boleh pakai kan? Mesti saiz kat US ni ada extra besar sikit.

So off we went. Aku saja heret mamat Don tu sekali, sebab:

 Baru kawen kan....dlm proses percubaan untuk menggoda laki. HAHAHAHSJAHSJHAS


omaigod aku rasa nak pitam bila baca balik point kedua tu.

Anyway.

Mmg betul la, sale VS ni melampau. Dari acah-acah nak beli, terus terjebak.

Bayangkan lah, 1 spender original price = $10 (paling murah)
Tapi oleh disebabkan masa tu sale, 7 keping spender = $26

Wargh.
Jahat tau marketing depa ni.

So aku pun terus la kelam kelibut cari spender lawa lawa

Pastu kechiwa sbb saiz pun semua kenit kenit.

What the hell la kan.

Mcm mana SIL boleh pakai spender saiz kenit ni. Lemak lemak ilang tang mana?!

Pastu baru aku tau, ropanya ropanya ada saiz gabak kat dlm laci.

Wahaha. Malu sebentar.
Ye la, iols tak pernah masuk VS kan. Jakun la iols.

Oklah, oleh disebabkan kiter bawak hasben masuk kedai seluar dalam wanita, terpaksa la cari spender spender yg wowthebommmbb untuk suami kan



Hahahahaha matiler kalau mak apak baca blog ni. HAHAHSJAHSJHAS



Anyway, so I'm assuming that my family has totally forgotten about my blog, let me continue ye....

Ok so aku dah pilih la spender spender yg kiut kiut ada reben reben bagai..cari saiz paling besar ye.

Macam macam jenis aku pilih, sebab selama ni mmg pakai spender granny panties beli kat Jusco je kan. 3 keping RM10.....hahahah, bila dpt pg VS, rasa mcm seksi sikit la.

So aku pilih la boy shorts, cheeky, mini cheeky, g-string, low rise, no rise haha semua jenis la aku rembat!

Alang alang seluk pekasam...marilah seluk semua jenis spender yg ada kan



So balik rumah, berkobar kobar nak try (sbb tak boleh try kat kedai)
Oklah, muat tu muat lah (kiranya bontot aku ni tak de la gondol mana pun)
Nasib baik, kalau tak, mmg bersarang la spender spender tu dlm lemari. HAHAHHA

Tapi persoalan aku ialah....mcm mana korang pakai g-string????

Sungguh la tak selesa pakai tali terselit kat celah buntuit.

Aku tanya Don (hahah matiler tanya laki) mcm mana orang boleh pakai gstring ni? Gila la terkepit kepit...

Boleh tak dia cakap
"You'll get used to it. You'll forget about it soon. Some women say they're so comfortable cause they don't remember about wearing 'em"


Eh?

Mcm mana laki gua boleh tau apa other women say ni?

Haaaaaaaaaaaa...Jeng jeng jeng.

Bye.





Gambar saja nak tunjuk yg pattern lawa gila. (ni spender tak pernah pakai ye. Price tag pun ada lagi. Jgn buat muka jijik sgt boleh





Hahahahahahhahaha
sumpah post mcm lahanat.

14 comments:

  1. HAHAHHAHA aku pun tak pernah masuk VS oiiiii *sedar diri*


    buntuit ok lagi (tp tetap takde saiz). atas nun aku lain maciam sikit *matik laaaa
    so memang tak lah ada saiz aku yang walrus ni jugak

    tapi g-string mmg aku takleh nak bayangkan camne. kang rajin update la review. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tau, masa tu, aku try try jugak la belek belek bra kan....hampehhhh, mmg saiz tak de. Kurang ajaq betul. Org org teyteks bombastik la byk duit boleh beli bra VS kan, buat la saiz gabak gabak. Hahah eh, emo pulak.

      Update review?? HAHSAJHSHASJHADJHJFHJAFHJAHDSJADHJAHFJAHGFDJAGF

      Delete
  2. Replies
    1. HAHAHAHHAHAHAHA kan aku dah ckp...baca tanggung sendiri Hahahha

      Delete
  3. Alia... Aku pun pernah beli spender g-string ni. Konon nk try la. Tak boleh ok. X suke sebab rase ade bende terselit celah bontot. Memang x pakai langsung da. Bazir rase... Camne org boleh pakai tanpa rase ape2 kn. wpe pun gud luck with the g-string hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHHAHAHHA adoi tolong la, senak perut tahan gelak ni

      tu la, tak pasti mcm mana org boleh pakai tali je! mmg tali je! bukannya ada pelapik ke apa, mmg taliiiiiii

      Delete
  4. i love g string...mula2 mmg tak comfortable...tp lama2 dah biasa ok je...i tak petite...tp flat...size plg kecik kt VS pon tak mampu pakai...damn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG SALUTE YOU!! MCM MANA U TRICKED YOUR MIND NAK PAKAI NI?!?!? Kagum betul! I've tried wearing it for an hour, hampeeehhhh, asyik tarik tarik tali tu keluar. Hahahahhaah

      Delete
  5. Try put on thong instead of g-string. At least thong besar sikit takde la rasa macam ada something yang terselit2 kan.. haha!! Don't waste Alia, put on the g-string and Don will be the happiest husband on earth.. *wink*

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Kelakar sangat and gelak sampai keluar air mata.

    ReplyDelete
  7. Zaman2 aku jd perempuan kabaret mmg pakai g string. Pastu aku prasan aku salu kene UTI. Bile diselidik rupenye pakai getting not very hygienic yg boleh membawa kepada UTI

    ReplyDelete
  8. bagi yang prefer tampon waktu period, better pakai la g-string... tapi better thong... sbb thong ada gak pelapik... g-string more to tali... ada yg sebut t-back

    ReplyDelete
  9. Mcm zila prefered thong.... Walaupun semua jenis ada dlm stok... G-string pun zila pakai, time nk attract encik husband... Hurmm... Yer la kita sexy utk suami... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. After been wearing it for a while, I'd prefer thongs more than g-strings! betul lah apa yg you guys ckp tu, thongs are more comfy than g-strings!

      But my fav. type of underwear has to be cheekies! Rasa seksi seksi bila pakai, but not to the point of uncomfortable!

      Delete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------