Tuesday, September 23, 2014

COMIC: This happened in Vegas









































Dem u American accent

21 comments:

  1. dan2 aku imagine sesiap super salad tu: iceberg+rocket salad! dem! :P

    ReplyDelete
  2. hahahha...ni sumpah lawak gila ok...

    ReplyDelete
  3. hahahahahahah!! u will never fail to amuse me.

    ReplyDelete
  4. jahat!! i is gelak sampai jatuh krusi.. please.. more more cerita like this!

    ReplyDelete
  5. hahahah ok kelakar.
    aku terbayang super salad tu macam mana?
    adakah salad gergasi yang memenuhi pinggan.
    i dont like u alia.

    ReplyDelete
  6. aku siap bayangkan, mesti sedap super salad dia, hahaha.
    mcmane aku nak duduk US speaking mcm Kardashian kalau cenggini?
    hahaha

    ReplyDelete
  7. Hahahaha...terkekek-kekek aku tahan gelak depan komputer ni smpai kena sound dengan orang sebelah....
    Lawak terbaEk!

    ReplyDelete
  8. haha..sengallaaaa...lama betul aku tak jejak sini. sekali masuk, still, aku suka komik sempoi ko. :)

    ReplyDelete
  9. sumpah lawak!
    i dah bygkan super salad tu macam salad yang besar gabak gila
    omaigad.
    soup or salad rupanya hahhahaa

    ReplyDelete
  10. sakit perut i gelakkk :)) :)) -v

    ReplyDelete
  11. hahaha...ok ni memang lawak...

    ReplyDelete
  12. haha..ingat kan super salad tu salad special, dressing best2 cmne..ahhaha

    ReplyDelete
  13. That's hilarious. Cant stop laughing .. am pissing myself. Don sounds like my hubby ..

    ReplyDelete
  14. hahahaha..adoi akak gelak guling². ko yg pandai omputih pun konpius. klu akak ni gamaknya tak tau la nk jawap apa. super salad!!

    ReplyDelete
  15. LOL
    LOL
    LOL
    and continue
    LOL
    LOL
    You make my day, Alia :)

    ReplyDelete
  16. Ches, ingatkan waiter tu suggestkan menu super salad, ye la salad kan tak kenyang, sebab tu dia tanya super salad. Sekali salah sangkaan. HAHA. This is epic la Alia!

    ReplyDelete
  17. Alia this is funeeeyyyhhhhh! You just made my day, supersalad!

    ReplyDelete
  18. ALIA PLEASE LA UPDATE BLOG MORE OFTEN. (ni kalau caps-lock maknanya apa?) Hahahaha
    Aliaaaaaa lekas la update. pasal apa pon i ok. kinda missing. xoxo

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------