Monday, September 6, 2010

Alia speaks

Awww, we're like the beauty and the beast she says!





Like this arr??


But how could you even claim that Don is a beast?? Have you seen him??


BOOM! HOT MAN OVERLOAD!


He's like super duper hot one you know!

Can you not see those gorgeous eyes, the ripe peach kissable lips, the strong jaws, I mean just look at those guns! Mmmmm super delicious! To top it off,  imagine his sexy husky hunky voice slowly penetrating your ears (or heart, however you wanna see it).

So, really? He's the beast?? WOW! UNBELIEVABLE!


Ooooooooooo wait!

I think I know where you're going...

Oh babe, I'm sorry, I don't go THAT way...you see, I'm not attracted to women...I like men, you know...specifically, that "beast" above...

See lah for yourself, I've got exhibits to show you that I'm no gay....
BOOM! HOT MAN AND SUPER FINEEEEE WOMAN OVERLOAD!


I even wrote there "love you" to show how much I adore men....I'm sorry :(

Anyhow, perhaps you can use your womanly instinct to find YOUR OWN true love!

Good luck!



Sarcasm over and out,
Alia a.k.a The Beauty.

38 comments:

  1. si anony yang dasar jeles!! si don yg super duper cute =)

    teringat zmn remaja dulu, siap gantung bagai poster BSB sbb minat si nick carter tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. Well, green-eye monster and jealousy..No surprise there..

    Kepada anon yg jeles tahap kamen rider tapi kamen rider masih ok, some ang moh (sorry alia..i hope you x marah i call don "ang moh" *sweats) tak tengok rupa ok..what ang moh guys see is your heart and your personality bukan physically.

    Huh,susah juga kalo orang dah jealous..xpe alia..anon jealous pasai dier x dpt ang moh guys..muwahahahahaha~

    Don is cute..Super duper cute and hot and he's YOURS!

    -You avid reader yg pantang tengok anon yg jealous dan dengki-

    ReplyDelete
  3. Pergh...bengang nyerrr dengan si anon. Musti die tensen sebab partner die yang beast itu.

    Erm...

    ReplyDelete
  4. yeah. he's super cute.
    manis skali dong hehe

    but i love the way u lead the comment into saying u're not gay. haha

    ReplyDelete
  5. Coolio!
    gyahahahahha~

    anon pwnd!
    gyaahahahahahahahah~

    ReplyDelete
  6. haha. well said, dear. very well said.

    pedulilah si anony-mouse. janji korang berdua hot sudeyh.

    xOxO

    ReplyDelete
  7. hahahah! i like this one!
    suke u guna reverse psychology kat si anon tu. heheh. ;p

    ReplyDelete
  8. Ala.. Jeles lebiy je tu... Pedulikan...

    ReplyDelete
  9. Salam..alia, (~_^)V
    Sbenarnye terjumpe blog ni secara tak sengaja and terus 'jatuh cinta'!! hahaha...dah 2 minggu dok baca sume entry kat sini..BEST!!

    Seronok baca kisah cinta alia. Cam fairy tales.. Hmm..dulu sy pun bercinta dgn org yg berbeza agama dan bangsa..tp tak bernasib baik cam alia..semua menentang hubungan kami and he was not brave enough to fight!

    Btw, glad to hear u both r going to tie the knot. May u both live happily ever after!! Congrats!!

    ReplyDelete
  10. oit ko nak kawin kat US ke? alaa .. nak attend *tetibe motif?*

    anyway.. pegi mampos dengan itu ANON.. die jaki tahap langit ke tujuh gitu .. hahahahah

    well dear ANON .. amik cermin .. cermin diri sendiri.. kalu lawa pun tapi hati BUSUK.. xde orang nak .. x payah cakap sama bangsa.. NEPAL ke BANGLADESHI pun tolak noks!

    Sekian!

    ReplyDelete
  11. *memberi standing ovation sambil nari gendut2*

    u r awesome.

    dengan ini anda layak claim duit raya rm50. sekian.

    ReplyDelete
  12. anon ni jeles sangat dengan alia ni....

    ReplyDelete
  13. hell have no fury like a woman in love:)

    just believe in urself and stay deaf with what is not constructive to you:)

    all the best alia

    ReplyDelete
  14. okay, u make me wanna go "awwwww " . the heck with other's thoughts, both of u rock!

    ReplyDelete
  15. kenapalah si anon tu kata camtu.. kalau saya, tumpang hepi lagi tgk alia n don.. and wish that both of you will live happily ever after lagi..

    ReplyDelete
  16. beauty and the beast?
    aku tgh cari taring kat gambar korang,takde pun..buta ke apa minah tu?

    ReplyDelete
  17. haha..major sarcasm~!..u win babe.. :) happy for u and don..cepat kawen~! :)

    ReplyDelete
  18. e'eh...so hottt la ur man... ehem2..hehe...(ade bunyik 'jealous' di situ ye)....
    agaknye anon tu yg beast kowt... hak3

    ReplyDelete
  19. some people r some damn jealous n rude!! u go girl! yay! 100 points 4 alia!!

    ReplyDelete
  20. LOL. Good comeback as always. :)

    Selamat hari raya!

    ReplyDelete
  21. Respek siot.Hebat punya comeback!
    Mangkok hayon anony tak terjawab balik..

    ReplyDelete
  22. boom! this is the best entry ever, cik beauty!

    ReplyDelete
  23. eiii sibuk je si anon tuu...

    me too...dulu xsengaja ok termasuk blog u...pastu lost becoz i lupa nama u...

    then jumpa balik n selalu baca...

    fireee balik anon tu...eiii

    ReplyDelete
  24. woh! hebak mu!
    hebak! hebak!
    *nari gendut gendut*

    ps- hahahaa. anoy is gay! LOLx

    ReplyDelete
  25. kalau komen burok mesti anon. guna la nama blogger baru macho.

    my 2 sen is kalo perangai burok baru la boleh kata rupa burok no matter comey u are.

    ReplyDelete
  26. Bitter Sweet ,
    Hahahaha aku pon minat Nick Carter dulu Ahahahahaha omgogmogmg I disgust myself!

    ::Sarah:: ,
    Haha sifat dengki kenot di bendung lagi (wtf, betul ke ayat aku ni? hahaha)

    Lyndha,
    Atau DIA yg beast??? Haaahahahahaaahaha *gelak ebil*

    Memey Anuar,
    Thanks! Though I know anon tu bukan cakap pasal don, but hahahahahaha I'VE GOT THE MAN you see you see *sila baca dengan nada riak bongkak* hahahaha

    Hellioz,
    Serves 'em right!

    itawazi ahmad,
    Aww thanksssss! Suka baca ayat tu! haha

    aNnAsUe'G ,
    Sometimes kena guna reverse psycho kat orang orang macam tu, biar dia terasa sikit :D

    bRaiN fReEzE ,
    Ya, mmg dia jelesssss hahahahah

    cikteddy@yahoo.com,
    Aww, sorry to hear about your situation, maybe ada hikmah (wah, ayat cliche). Perhaps you guys weren't meant to be, bagus pon, considering he doesn't have any balls kan! An opportunity for you to find a true Superman instead! (or have already found) But thanksss!

    waNny,
    Hahaha, tak kot, aku maybe kawen sini tapi tak buat pon acara besar besarann, tak mampooo noksss

    AdiHana,
    NAK TAMBAH LAGI RM50 BOLEH??? hahahaha sila lempang

    mcjust.lol ,
    Sungguh jeles! haha..what to do, ai am so femes..LOLOLOLOLOLOLO tak pe, biar aku lempang diri sendiri

    akiss ferrero. ,
    EAT IT! haaahaha

    ladyhermanas,
    Thanks! <3

    kmsn fzd,
    :D sometimes orang orang mcm ni kita kena prihatin sikit..sebab diorg tak cukup oksigen, sebab tu otak tak berkembang..

    | Larasephia | ,
    Yaaa, saya tidak kisah pon apa orang mahu cakap :D

    marini,
    Thanks Marini, tapi selalunya org ckp mcm tu sebab diorg super dengki ye tak

    F A R Y N ,
    Hahahahahaha aku tak der taring, but kalau orang buat taik, maybe akan kluar taring mcm vampire (hahaha tetiba)

    demented_gurl,
    Yay! Thank you! Glad to have your blessing as well!

    cLovErX ,
    Hahahaha, dia dengki la tuu kannn

    intansidek,
    Yay! I want more points!!! Hahahahah waddehel, tak appreciative langsung aku ni kan..haha

    Miss Aida ,
    Aida! Selamat hari raya!! I hope you're coming back for Wani's reception! (you've got to cause you're her cousin! Hahaha)

    Lin Elier,
    Kalau dia reply balik pon dia nak cakap apa...I wonder..hmmm, now I'm curious, what else yg dia ada in their sleeves

    Zetty ,
    Thanks K Zets! Though I wasn't really aiming for anything, tak berniat mahu look down on others (OH NOES IS THIS ALIA TALKING??? hahahaha)

    siti_asiah,
    Yay! Skarang dah jumpa kan! Hahaha...

    Khairie,
    Kau kenot nari gendut gendut lah..hodoh gila rupanya haha. Cuba kau nari tonggeng tonggeng sikit ala ala beyonce tu...HAHAHAHAHA

    maCy,
    I tried!

    mizzyN,
    Tru dattttt. I completely agree dgn your last sentence tu! No matter how pretty you are, tapi kalau perangai mcm bontot setan, tetap lah buruk!

    anisizatyA.J ,
    JOM KITAA!

    ReplyDelete
  27. alia.. i nak komen gak.. sgt best the way u shoot the anon back.. the best entry ever!! really LOVE this :)

    to anon, get over it laa.. loser!

    ReplyDelete
  28. tau takpe, jom bagi CPR dekat dia (anon dengki tu) nak?
    sebab dia tak cukup oksigen! (eeww)

    dia jeles,awak bahagia! BAHAHA!

    ReplyDelete
  29. came upon your blog by accident ni... best gak. :)

    BTW, I think si anon tu meant that you're the beast (not Don). sebab dia kate Don tu buta (for being in love with you). so in a way she (I assume it's a she... she sounds effin jealous there...), she's sayin that Don is the beauty and you're the beast, and Don is blind for loving you... anda sudah tersalah tafsir di sana. huu~

    BUT, love IS blind, kan kan kan? And why is she so upset? Kegersangan kowt... LOL

    ReplyDelete
  30. Hi Shaff,

    I know what she meant (yes, it's a she), I also know she meant me, hence the sarcasm. :D

    ReplyDelete
  31. Stumbled across ur blog and the 1st post that serves as a welcome for me is this effin awesome sarcasm-BOOM entry! Ai is lobin yur blog! =D m following u Mrs Miller! hihi

    ReplyDelete
  32. ape rahsianya dpt bf sehensem itu?

    ReplyDelete
  33. hi alia.nice blog.awesome.n nice cartoon too

    i also agreed with Shaff..u dah salah faham pasal statement si anon .but love is blind.si buruk rupa n yang kacak, its normal.whatever as long as both of u happy right.

    sorry if this hurt you but frankly speaking u r like sealion.black fatty ugly creature yet so awesome.seriously,damn awesome blog

    alia is awesome.stay cool n cepat2 kawin dgn don yang kacak itu

    ReplyDelete
  34. jgn hina ciptaan Tuhan..jgn samakan org dengan binatang..Tuhan cipta dia jd manusia, bkn haiwan yg ko sebut2 kan tu..jgn sakitkan hati org..x salah jd jujur tp kamu terlalu melampau encik/ cik DEANN

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------