Sunday, October 10, 2010

One of the many reasons why I love him...
























17 comments:

  1. kenape die comel sangat ni? ehehe. u sangat beruntung la alia..

    ReplyDelete
  2. gosh. so cute!! lucky lucky u !! :D

    ReplyDelete
  3. ok sweet! xmo cakap apa dah.

    ReplyDelete
  4. sayang, or seyeng??
    cis, adakah aku perlu tido dan turn on laptop jugak? oh!

    ReplyDelete
  5. aww that's sweet!! I guess we in LDRs have skype as our bestfriends huh :)

    ReplyDelete
  6. awwwwwwww.. *melts*

    and we all love that you love each other :)

    ReplyDelete
  7. wawa...jeles2
    i wanna kill u both n send u 2 heaven *wink*jokin lah!hahaha..
    **adakah saya perlu tnjuk ini post pd boipren saya??hehe**

    ReplyDelete
  8. i bet you gotten plenty of 'awwwww this is just too sweet!' ey? but then again, no one can have enough of that right?

    so : awwwwww this is just too sweet! :)

    ReplyDelete
  9. 0sh!Nz d' sen0r!ta,
    Dia ni kadang kadang comel, tapi kadang kadang rasa nak tempeleng jguak..hahahah

    waNny,
    Thanks! Don tengah kembang kempis sekarang ni okkk

    peej,
    AKU MAHU BACA TENTANG MR.DOTDOT JUGAAAAAA!!!

    khairie,
    "Sayang" sebab aku dah ajar diaaa dgn baikkk! Tapi kadang kadang ada jugak kluar slang dia tu..

    スマイル fzdllh.,
    Tak der benda nak jeles pon, sebab kadang kadang dia buat sakit hati jee hahaahah

    Bitter Sweet,
    Tu la, mcm mana nak marah??

    Gadis✿ ,
    :D Thanks...tapi dia still gerakkan aku dari tidur! hahahahaahahah (tak appreciate langsung!)

    fArHa_tSuKinO ,
    omggg, matiler kembang kempis bontot diaaaa

    Lady SharpShouter ,
    Sanggup dia gerakkan aku kan...masa tu rasa nak lempang, tapi bila dia ckp mcm tu, terus hilang...hahahaj

    mcjust.lol ,
    sometimes...sometimess...(matiler tanak mengaku) hahahaah

    Hani Joe,
    YEAAAAHHHH SKYPE IS AWESOME (hahaha eksaited gila). When r u moving there????

    AdiHana,
    Ehhh I laikeeeee quote kau! Suka tau! Thank you for your blessing! I love the fact that you love us love each other (matiler berbelit)

    cLovErX ,
    ahahahahahahhahahahaha!! jgn la..nanti kat heaven tak boleh buat anakk..HAHAHAHAHAHHAHA

    Merissa K. ,
    Yeaaahh! i don't think anyone will get tired of hearing that! thank you merissa! :D

    ReplyDelete
  10. *gulp*

    and then goes

    awwwwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------