Monday, October 11, 2010

My mom is hilarious!









































LOLOLOL

She didn't realize she was touching the wall instead of the machine!
It was hilarious cause she kept on touching the same wall a couple of times hoping the gate would open!

8 comments:

  1. hahahaha..alia, takde kete lain ke blakang kete korang time tu? klu kat shopping complex harus dah kena horn kut..huhuhu~

    ReplyDelete
  2. nak cepat eh, smpai tak perasan mesin n dinding :)

    apepun nak gelak gak..hehheeh
    cowi auntie

    ReplyDelete
  3. omg i love your mom alreadi!! LOL

    ReplyDelete
  4. rasa rasanya lah.... alia n family + don... mmg ada keturunan kelakar ye.... u go girl...

    ReplyDelete
  5. ecah..merangkap anak cik nan ,
    yea :( mak aku mmg mcm ni hhaha

    Bitter Sweet,
    Tak der kereta..haha, tapi kalau ada kereta pon mak aku buat dek jee. Hahaha, ye ah! Sila sabar!

    deasa,
    Bukan nak cepat..dia blur blur tu! haha

    khairie,
    Shaddaaap yuhhh!! hahaha

    AdiHana,
    Mak je ke?? SAYA??? AHAHAHAHAH (ok sila lempang)

    hunny,
    Haha, maybe sebab diorg tak bermaksud nak buat lawak, sebab tu jadi kelakar kot

    Lady SharpShouter ,
    hahaa...sila jngan! nanti tak dpt nak baca yg lain lain lagi! (waddehel??)

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------