Urut dan bogel.




Haha, pagi tadi aku baca blog Peej pasal entry dia kena uli uli oleh pekerja spa...lawak gilos. Teringatlah aku experience aku first time di uli uli jugak...


Case 1
My memory goes back to a few years ago, masa kat Pulau Perhentian (besar) with my family. Nama pon vacation kan, mestilah itu kiranya ticket utk membazir duit kan...haha, so mak decided to spend it on urutan traditional.

Aku ni pon menggatal lah nak join sekaki jugak..macam macam alasan lah aku kasi, oh sakit badan lah, sakit tulang lah (apakah?), semata-mata nak my parents tolong bayarkan utk sesi aku skali...haha..

Aku pon tak tau perlu ke aku kasi alasan bagai macam tu??? Padahal my parents ok je...bengong gila..

So it was mak and I je dlm bilik spa tu, and pekerja dia org dari Indo. She asked me to bukak segala jenis baju dan kain...haha...tapi boleh tak aku refused?? hahaha...aku cakap, boleh tak kalau tanak tanggal panties?? Hahahajhda...

Pastu kena paksa, apakahhhh, aku cakap tanak tanak ahhhhh

Kesimpulannya, I had to obey lah, sebab nanti dia tanak urut best best..hahahaha, saiko. Seperti biasa, dia pon pelepap pelepap je atas badan aku...mentang mentang lah badan aku ni penuh dengan segala rolls, suka hati je dia nak uli uli kannnnn...wah, apakah tetiba nak amarah?? hahaha..

But she requested dulu, nak urut teyteks tak, aku dgn secara terkejut gendutnya, terus cakap "tak nak tak nak"..hahahaha....

So itulah kali pertama aku kena urut...haha..


Case 2
Then a few years later (actually 2 tahun lepas), aku pergi urut kat sini je....I think masa tu mak dpt promotional diskaun ke apa ntah kat one of the Spas yg kat Taipan Subang tu..ok lah, since murah gilos (dlm RM20 mcm tu je!), aku pon terlonjak lonjak kegembiraan nak ikut..haha

Masa kat situ lah aku di introduced kan dgn panties yang pakai buang tu...gilos gatal ok pakai. Macam pakai kertas carbon copy (pernah pakai ke Alia?? memandai je kasi contoh..haha). Dah lah KECIK..babiks betul. Aku pakai terus koyak...hahahahaha waddehelllllll

Buat malu jeeeeee babikssssss

Pastu dah koyak tu, terus aku lompat atas katil and cepat cepat kaver bontot dgn tuala yg ada kat situ...dlm hati dah sumpah seranahh

Then spa girl tu dtg...aku dah berdoa dah, plis plis jgn lift up towel tu....tapi dah kerja diorg mmg pembuka segala kain kan...dia bukak lah tuala tu...aku yg gabra/malu tu terus gelakkkkkk..itu kira satu method nak hilangkan malu lah kan..then terus aku cakap "you gave me a small sized one..."

Budak tu pon gelak sebab aku gelak...aku gelak sebab nak kaver malu ah vaviiiii

So lepas incident panties rabak tu, bermula lah sesi gedebuk gedebak...masa tu aku kira dah expert lah, tak kisah lah diorg nak pegang apa kann. haaha

Since masa kat Perhentian tu aku tak kasi diorg pegang teyteks, kali ni nak merasa ah kononnn, aku kasi dia urut...hahah babiks jugakkkkkk, tak sukaaaaa. Aku terasa ternodaa (walaupon aku yg kasi green light kann, waddefak). Tapi tak der ah dia uli uli sampai nips kot mcm kes Peej....itu aksi terlampauuuu

Oh, at the same time masa aku pergi urut, Don datang skali...dia buat shoulders urut je..ye lah, diorg kan mana ada urut urut macam ni...kat sana nak urut, pergi brothels lah...terus boleh main..haha...ok tak lawak.

So before kitaorg nak masuk rooms yg berasingan, I could tell yg Don dah menggelabah...mau dia tak menggelabah..dah lah dia sorang je yg laki...pernah ke kau tgk org laki masuk spa???

Dia pon kena tanggal baju jugak...but instead of kasi dia panties pakaibuang tu, he was given an ACTUAL boxer brief


Lebih kurang macam ni lah, tapi warna biru and size BUDAK KECIL. Macam utk budak umur 7 thn mcam tu!!

Masa tu, Don dah ternganga, dia tengok aku, aku tengok mak aku...mesti ah lepas tu aku dgn mak aku gelak gilos kannn...

Lepas habis sesi massage tu, aku tanya lah dia, best ke kena pegang pegang oleh awek, then dia replied, it was so uncomfortable sebab cakap urut BAHU je kan..I mean we paid for shoulders massage only, tapi awek tu siap urut urut bontot bagai lagiiii

Wahhhh melampauuuuuuuuu, aku pon tak der lebih lebih sampai uli uli bontot Don..hahaha

Tapi tak kisah ah, lagi lah aku gelak kat dia...then aku tanya lagi, did you get a hard on? then dia cakap "no, shes not pretty enough" babiks punya jawapan! Hahasjahdsh!


Case 3
It was kat Jln Klang Lama ke apa ntahh, kali ni aku pergi ramai ramai. Opah ada, uncles ada, aunts ada..haha. But cuma aku, mak and 2 of my aunts je yg nak urut satu bdan, yg lain buat reflexology je.

The workers are from China, stok yang cakap omputeh/BM tak tau tuu, nak komuniket kena ada bahasa isyarat.

So as usual, tanggal baju semua, bab ni aku dah expert dahhhh...hahahahahah, keji.

Skali minah china ni start urut....TANPA apa apa minyak. Waddehelllllll. Aku ingatkan dia nak kasi sendi sendi aku ni longgar dulu baru letak minyak, tapi sampai kesudah dia tak letak minyakkk.

Waaaaaaa, bayangkan dia uli uli pelepek sana pelepek sini DRY...mcm kau cubit okkkkk....madefaker betullllll...tapi aku diam je lah...mana lah tau, kot kot lama lama rasa sedap ke...

Skali dia lompat atas badan akuuu, siap angkat dua dua tangan aku mcm buat aksi akrobatikkkk. Segala aksi aski akrobatik dia buat kat aku....amikkk kauuuu

Pastu sedappp je dia landing bontot dia atas bontot aku yg serba naked itu...cuma dia berpakaian lah, but stillll...wahhhhhh tak suka tak sukaaaaa

Ngeri okkkkk


Case 4
Kali ni kat Bangkok, cuma kali ni aku buat reflexology je ah...tak kosa aku nak bugil bugil bagaiii..lagipon mmg kaki penat masa tu, jalan banyak kannn.

So masa tu aku ada 2 choices, samada nak suruh perempuan nak tolong urutkan ataupon nak lelaki. Lelaki tu kira gagah lagi lah, so urutan diorg pon kuat lah kan...

Aku ni yg dah sakit gila kaki, dgn konfidennya cakap nak lelaki. Mak terus "are you sure? tak sakit ke nanti?". Aku geleng geleng kepala, berlagak machoooo.

I went there (to lelaki section) with my aunt and my aunt's friend. Diorg mmg suka ah, sebab dua dua kaki kebal.

Skali masa kena urut tu, berurat urat muka aku tahan sakit...vaviii. Gila sakit ok!!! Kuat nak mampos!!

Brapa kali ntah aku cakap dgn laki Thai tu suruh slow sikit, dia tak paham pahmmmmmm. Babikssss

Tu lah degillll, ckp mak jgn lawan lain kaliii hahahaahah

Aunty and uncle dah gelak gelakk ejek aku...benci!

So the next day, kitaorg pergi lagi kat spa tu, diorg tanya lagi "man or woman?" aku terus cakap "woman"....pastu kena gelak dgn family aku :(

Benci.


Case 5
Masa ni kat Bandung. Semua org cakap spa kat Indonesia murah...mmg murah gila.

Mula mula kitaorg nak pergi spa yang kira mahal lah jugak, tapi our driver cakap dia tau satu tempat urut ni best gilos, orang buta. Murah pon murah...

So we agreed lah nak pergi sana...

Masa kitaorg sampai kat situ, pukul 8 mcm tu, dah lah hujannn, sampai sampai je mcm rumah bohsia ah chong..oh shittttt, gerun siottttttttttttttt. Muram je tempat dia...gila takutttt walaupon kitaorg dtg sekeluarga (6 org).

Tapi ok lah kot, sebab masuk masuk je ada signboard "Bismillah" oklah tuuu...tapi tak tau lah itu sekadar decoy utk polis kotttt haha..

So anyway, kitaorg pon masuk lah, kali ni aku pilih urut kaki jugak.. sebab kaki je yg sakit melampau lampau. My parents and siblings semua nak berurut jugak...cuma mak aku je yg lebih lebih sikit..dia urut satu badan...tak pe lahhh

Masa dia urut tu, ok lah...aku rasa org yg urut aku tu tak 100% buta lah, sebab aku rasa dia boleh nampak sikit sikit...dia suruh aku bukak seluar...no hal.

Dia sental sental kaki aku, wahh heaven siotttt hahahaha...skali dia naik ke paha sampai ke buntut. Apakahhhh??? aku suruh urut kaki je kannn, sampai ke buntut ni kenapaaa??? Tak kisah ah, aku biarkan jeee

Tapi sedap wehh dia urut kaki tu, sampai tertidur aku...haha...

Adik adik aku kat bilik sebelah, aku boleh dgr adik adik aku jerit kesakitan...har har har, nampak nya bukan aku sorang lah yg tak tahan sakit kan...haha...

Then dah habis urut tu, kitaorg tunggu mak kat lobby. Aku tanya ah adik laki aku, apasal aku tak dgr dia jerit, tak sakit ke...dia pon cakap "sakit gilaaaaaaaaaaaaaaaa! sampai tercabut cabut bulu kaki!!"

Then aku tanya ah lagi "kenapa tak cakap sakit! nanti dia buat lah slow slow!" pastu ada ke adik aku cakap "boleh ke?? ingatkan diorg ada satu mode jee"

Hahahaha

Gila apa adik aku ni, ingat diorg ni robot ke boleh set standard mode???

Tapi oh yeah, mmg harga murah gila!!! Urut kaki tu sorang RM3 je, and urut badan RM6.
Semua family aku urut kaki, kecuali mak aku. Save duit di situuu.


Ok sebenarnya banyak lagi kisah pengembaraan kena urut ni, tapi aku dah malas nak type...hahaha...

This entry was posted on Wednesday, April 14, 2010 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

18 Responses to “Urut dan bogel.”

aNnAsUe'G said...

ahahahahaah! gilo takot!

DeeDee said...

hahahhaha i baca blog u n peej hari ni mmg gelak aja.. hahahhaha

Faressa said...

hahahha omggg alia i laughed for dayyyysss on the 2nd case sooo fcking hilarious!!!

Nadiana said...

Very funny entry. I love massage and I think the best massage in KL is in Plaza Damas. Seriously good. You should try there. I remember when I went to massage in Cambodia last year, it is freaking painful. Although the masseuse is petite (She is around my size) but she massage me like she want to beat me. I tried 4 times full body massage in Cambodia and all painful.

Erina Asmawani said...

hahahaha..case 2 mmg lawak alia oi. Ena gelak sampai terbangun adik yg dah tdo kat sebelah ni..haha..so funny ;)

adayinmylife said...

Wah.. Gilos punye manyak g massage... Manyak kali da ternode ngan tukang urut ye?? Me pn pnh kene mule2 lu.. Tp until now x suke r bugil2 nih... Malu...

Penari.Gendut said...

aNnAsUe'G,
Mmg, tapikan, kalau masseur tu jejaka hensem gila badan ketul ketul (motif nak badan ketul ketul?? haha), mesti tak gerunn youuuu.. HAHAHA

Nadiana,
Plaza Damas?? Wahh!! NAk try jugakaa!!! But what's the price range? Hahaha!!! But these people are trained tukang urut...tangan diorg are so kuat I feel like they can rip my muscles! Wahh!

Erina Asmawani,
Bila fikir balik mmg kelakarrrrr, tapi bila on that momentt...wahhh, rasa mau bakar diriiii hahaah

adayinmylife,
Hahahaejahd! Tapikan sedap tau diorg urut...kasi relax sikit...tapi kekadang tak relax jugak sebab asyik terkemut kemut bontot ...HAHAHAHA apakahhh

saya said...

aduhh...saya pon baca jugak entry peej semalam. hani baca entry alia pulak. mak aii..ngerinya. baru la bercadang2 nak try test cuba tengok pegi spa urut2 ni tapi dah baca2 ni takot la. buka2 semua. uuwwaaaa...tak leh urut pakai kain sarong? uwwaaa.....

khairie said...

tadi ko makan kat D4 pakai baju hitam. kan?!! hahaha.

p.s- aku tak stalk, aku ternampak :P
p.s- sorry komen takde kaitan. har 3x

khairie said...

*D2

silap :B

Penari.Gendut said...

Saya,
Ehhhh, pergi la spa...cari yg mahal mahal..sebab selalunya yg mahal mahal mesti tempat best...at least bukan rumah tumpangan Ah Chong lah....HAHAHAHA!!! Kalau nak urut pakai kain sarong, baik terus pakai bajuuuuu..haha..urut tangan je...hahaha!!

Khairie,
HASJAHDJFHAHFAHA!! A ah, aku lah tu. Kenapa aku tak perasan kau? Eh, mcmlah aku tau mcm mana rupa kau kan....hahaha!! Tapi mmg aku tak tengok orng pon...kusyuk dgn makanan! haha!!

khairie said...

aku tadi for d first time kot nak lunch kat D2 tuh (adelah sebab2 kenapa aku tak pi situ). pi order masakan panas but, ended up tukang masak sakit lah, ape lah. cibay betul perangai. aku tunggu lame2 kat luar tu dia cakap masakan panas cancel. pundet sungguh!

lepas tu terus pi latep. n memang aku ban D2 tu. HAHAHA.

btw. aku pakai baju hitam dengan sleeveless cardigan hitam stripe putih. duduk kat luar tepi pintu masuk belah kiri. dengan aweks2 (tak maen la dgn jantan kan!) - in case ko perasan lah. HAHAHAHA

Cally Ting said...

Hi Ally,

Lama tak baca your blog. Have been nusy as, just started work 2nd week of Jan arah... Townsville (yah I know, I live in a city called Townsville).

Its been good fun lots of ups and downs. Today, we had a bit of a slow day so I passed time by bringing myself up to speed with your activities.

Love you muchly!

Always,
Cally

Nadiana said...

Not sure the price now because after I moved out from Plaza Damas on 2009, I stopped going there but I remember they charge me for Aromatheraphy massage RM90 for 90 minutes. It is really good massage. Seriously :-)

This is their info if you are interested :

Bodhi Sense
Plaza Damas (Block E)
60 Jalan Sri Hartamas 1,
Kuala Lumpur
Tel: 03 6203 3203

nia said...

hahahahahahahahaha...klaka la u ni.

TiMmiE said...

haha.lawak gila kisah pengembaraan ni..aku tringin gak nk g spa urut2 ni tp xtau mn yg best. hrp2 xdelah smpai kn bogel. :P

pemerhati said...

Urut tetek tu yg best..

hyde dea said...

hahahhahahahha...hahahahhaha...giler ar

Related Posts with Thumbnails