Wednesday, February 13, 2013

Dear hijabistas







Dear hijabistas,

I have no beef with you. I like your colorblock outfits and your ridiculous 'urban' trend.

But can you explain the purpose of that huge ass flower/ribbon on the head?

Thanks.

-A very very curious person.

15 comments:

  1. LOL! tell me if you got the answer!

    ReplyDelete
  2. ros gedabak tu??? ooo tu penunjuk arah tu! nak elak sesat...kang bunga kecik kan tak nampak pulak...(muntah telan semula)

    ReplyDelete
  3. kakakak alia hilang ngantuk i!~

    ReplyDelete
  4. erk i hv no answers for that hahahaa. but the color blocking.. that's so true!! lolx

    ReplyDelete
  5. just in case mom being upset because her flowers in the pot died?

    ReplyDelete
  6. HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

    Lawak gila komen komen korang ni!

    Komen la lagi. what do you think is the purpose of the flower. Nanti aku buat entry khas!

    ReplyDelete
  7. bunga pelamin/bunga time raya byk lebih nak buang trasa sayang lalu thasil kadar kekretipan melampau?

    aku slalu perati n fikir; deme2 ni x takut klu angin bertiup kencang ke? say... 560km/h mebi? habis bunga2 berterbangan you..

    ReplyDelete
  8. kate hipster~ huihh.kak senduk pun update pasai ni kot.

    ReplyDelete
  9. Nak niru hewan ni kott http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScYjACBz6LAjkdr8Z73xFBkMngdm-704XHrh3V6Me2jrdfvZRB .. Muahahahaha! Sama tak?! Haiwan pokemon semuaa! xD

    ReplyDelete
  10. Mungkin senang nak cari kalo sesat kat mana2. Or utk first date, alaa dalam cerita ibu mertuaku kan sabariah cakap kat kassim selamat dia pakai baju ada bunga di dada. Senang nak cam la kot. Haha...

    Aku pun ada jugak pin bunga2. Tapi tak tergamak la nak pakai pin bunga besar... Haha... Semak kot

    ReplyDelete
  11. hahahaha. kalau untuk photoshoot ok la. kalau jalan2 g mall?

    ReplyDelete
  12. seriously gelak gila2 bila baca komen Anonymous yg first tu.. I like!!!

    ReplyDelete
  13. Lol. Aku sungguh x minat fashion gitu. Defeat the purpose of wearing hijab.

    Suke kot diaorg sbb macam comel. Macam ye.

    ReplyDelete
  14. well my 2 cent opinion..
    dorg ni more to fashion.. nak attract more people to see them..
    daripada letak sebesor-beso bunga baik letak pasu bunga terus..
    teenagers/women yang wear hijab kena ensure niat tu betul.. bukan just for fashion sajo..

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------