Monday, March 11, 2013

COMIC: When he translates everything into BM....




















One Minute Later....













Saikosis laki aku ni. Semangat nyanyi lagu gila tu.




======================


This is the song btw....





This is the less gross version of this song down here..

6 comments:

  1. alia tipowww!! yang bawah tu lagi geli dari butters' version! malu iols tengok dpn2 ramai org ni, hahah

    ReplyDelete
  2. Alia Malas Nak Sign InMarch 11, 2013 at 4:45 AM

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

    Seksi tak mulut dia part awal awal tu?

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  3. hahaha omg i tak pernah2 comment tapi

    "apa apa dlm bontot" is just too funny cannot resist from commenting. hahahahahahhahaha die la if i were u.. die of lmao..

    2nd ly, the 2nd video, so a gross but so hilarious at the same time video hahahahahahaahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. To Don, if u read this.

    "You're such a donat hokeyh"



    turdeen 43
    im not a robot @$#%&#!

    ReplyDelete
  5. Abang ngan akak ipar panggil aku gila sebab tengah semorang duduk senyap2 tetibe aku gelak berdekah2 lepas baca don menyanyi.

    Takleh blah okey!!!

    ReplyDelete
  6. mencarut ke apa Don ni...main bantai je...hahahah

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------