Monday, January 4, 2016

COMIC: Your decision







hhhahahahhhahahahah babi kan laki aku ni

Nasib la laki sendiri....kalau tak.....
Eh.
Mesti la laki sendiri, abis tu, nak suka hati je ada sexual relation dgn laki lain?

hahahahahahhahahahahah saikosis.



8 comments:

  1. haha. sabooo je la. btw i like it that he calls u sayang. rare la kan kat sana hehe so does that mean u had sex that night? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha yeah he calls me sayang. Dia cakap senang nak dptkan my attention kalau kat shopping malls, sebab tak de orang panggil "sayang" kat sini. Hahahahahahaha bongok kan alasan dia?!

      hahaha mesti la tak. Tidur itu lagi penting. hahahah

      Delete
  2. ummmm... *melihat dari kejauhan*
    damn Alia you make me wonder.. bhahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha wat wat wat nothing happened that's fosho!

      Delete
  3. aku pun akan selalu memilih sleep. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessssssssssssssssssss!! #teamtido

      Delete
  4. first time singgah , n 90% from your pageviews today might be me sbb i baca post you dr 2001 saaaaaampailah yg ni .
    huehuehue

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------