Thursday, March 3, 2011

COMIC: The most horrifying thing that could happen while in the toilet...

















What would you do?


p/s: This happened in my office's toilet. Sucks to the max!! but I know I was not the only victim..hahahahah

23 comments:

  1. I pun pernah kena BWAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. lepas ni, sebelum membuang kena check dulu la toilet tu ok ke x, kalau x merana oooo

    ReplyDelete
  3. hahahahah. ko mmg kelakar lah. anyway, what i normally do is to cover the pelapik mangkuk with tissue. tissue kat opis selalu habis disbbkan aku punya kejelah. heheh

    ReplyDelete
  4. kesian ko alia.. berpantang tak??

    muehehehehe!

    ReplyDelete
  5. what was that? bontot tersedut kat dalam jamban yang cracked ke? O.o!!

    this was after we ran into each other yesterday or hari ne? hahaha.

    ReplyDelete
  6. omg!!! i pon pernah kene. dah la sakit lepas tu takot kot kot kene HIV. hahahhaha

    ReplyDelete
  7. goshh, luckily it is in female washroom, kalau dalam male punya, got extra meat exposed to the danger





    hahaahhahaha...

    ReplyDelete
  8. hahahahaaha! i'll look forward to this! excellent experience, HAHA

    ReplyDelete
  9. tak faham.. T_T

    ReplyDelete
  10. Wehhhh aku pun pernah kena okk aliaaa! HAHAHAHAHAHA demm!

    ReplyDelete
  11. babe..aku pn penah kena!!! bwahahahahaha... but not in menara.. tp kat VADS.. when i had meeting kt sana.. haram betol..sakit kot!!! hahaha

    ReplyDelete
  12. eh sama la toilet ofis kita ngan ofis alia....... mmg giler sakit .... mcm kena cubit tahap max. sekarang dah tak masuk toilet tu...

    ReplyDelete
  13. fuh cam terasa kesakitan gitu....

    ReplyDelete
  14. hhahaha...
    so well the whole expression illustrated...
    macam i plak yg rase begitu..hahaha

    ReplyDelete
  15. omg i soooooo can relate!!!!!!! hahahah xtahan gelak dah niii

    ReplyDelete
  16. harhar..cute gila teknik mengencing...

    ReplyDelete
  17. @hans0

    Hi!

    I lukis guna MSPaint je..hahaha..tak de secret tool ke apa, sebab tu lukisan macam tahi hahahah

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------