Thursday, June 10, 2010

Hello boyfriend of 8 years err 9? 8? 7? shit I lost count. Anyway...


....I love you :)


Bila nak kawen ni?!?!?

16 comments:

  1. gudluck guys!! comel je korang dua ni.

    ReplyDelete
  2. Aww thank you 0sh!Nz d' sen0r!ta!
    (payah betul nak type nama hang niii haha)

    ReplyDelete
  3. he's big!

    bigger than me at least
    gyahahaahahha~

    btw,
    i've linked u
    u'll be ok aite?

    ReplyDelete
  4. wah wahh... menjeles lg tgk korg nih.. suwittt saje.. ^__^

    ReplyDelete
  5. ive just recovered from my 'pengsan' ever since u left a comment in my blog.

    so here's wishing u & don for more awesome years together :')

    ReplyDelete
  6. ally, don looks big in this picture.

    and kau nampak kurus, seriously.

    kenapa aku x perasan benda ni dulu? this was when u went over to US kan?

    ReplyDelete
  7. yeah. wish u both happiness.
    aku suka blog kau. dgn comic2 tu semua. simple n comel. tapi message dia sampai. rajin kau.

    ReplyDelete
  8. hate this hate this..
    so sweet....=)
    cepat kawen!

    ReplyDelete
  9. uhukssss ...

    Link of the day : I R Awesome
    [blog ni post n3 dalam bentuk katun2 lidi yg sumpah style! two thumbs up]



    >>___<<


    mmg semmat siot!! sila buat muka
    frodo baggins lidi. wa bg lu coli!
    ngahahhahahaha ~~

    ReplyDelete
  10. oioioi frodo
    balik2...
    lu nak kena sunat lagi sekali ke hah?

    gyahahahhaahahaahha~

    ReplyDelete
  11. Hellioz:
    He's not bulky, he's just...tall....wait, aku je yg pendek, sebab tu nampak dia super tinggi..haha!!

    -eLyNhere-:
    Thanks you! Tp mcm dah lama sgt, gatal dah ni nak kawen hahahahaahahah

    puterikurekure:
    Thank you *malu malu sapi* hahahahaha sapi waddehel

    Along:
    Hahaha apakah!! Sebenarnya dah lama dah baca your blog, to mcm malu nak sapa...hhahahaha Alia?? malu??? Hahah!! Anyway, thank you!!! I will paksa Don baca all these comments!! hahahaha

    J.Love:
    Thanksssss you. I err...wish it?
    Jahaahaha apakahhh

    Shad:
    AKU SUKA STATEMENT KAU MENYATAKAN YG AKU NAMPAK KURUS ITU!! HAHAAHAHAHAH!!!! Sori, aku stopped baca sampai situ je. HAHAH!!
    A ah, ni masa kat sana. Kau tak perasa apa? kau tak perasan gambar ni, kau tak perasan Don nampak besar ke ataupon kau tak perasan yg aku ni mmg nampak kurus?? AHAHAHAHAHA!!

    Rowena Chasez:
    Awww thank youuu!!! I <3 your comment!

    Peej:
    Thank you Pija! Moga moga kau dpt lelaki hensem kacak gila nak mampos yg bila tengok je boleh pengsan! Hahaha!!

    Lumut:
    You hate me? :(:(:(
    YAY! Kasi duit boleh? Hahahaha tetiba mintak duit waddehelll

    Frodo Baggins:
    Bagi coli??? AHAHAHAHAHAHAH dlm coli tu ada duit kepal kepal tak??? HAHA!

    Hellioz:
    SUNAT? NAK TENGOK???

    AHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHAHAHA *matiler aku gelak besar gila part ni*

    wani ezryl*:
    OMG YOU GAVE ME A COMMENT!! I've been reading your blog for sooo longgggg. Dan juga kes kes drama spanish korang..haha
    *pengsan*

    ReplyDelete
  12. hahaha ada drama spanishkah? :DD nice blog ey. i love ur drawings.

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------