Friday, June 25, 2010

Another awkward situation




























What would you do?







OPTION 1





OPTION 2




OPTION 3




OPTION 4






Or (no doubt) the famous tactic ever..

OPTION 5









As if they don't recognize you!



p/s: Yes, it happened.

22 comments:

  1. option number 4 tu maybe boleh pakai kalau ada org lain tgh guna toilet jugak..

    penah jugak jadi mcm tu pastu tggu org tu dh blah dulu baru la keluar.. budget org xtau la sape yang punya angkara tuh.. hihih

    ReplyDelete
  2. alamakkk!!!
    hmm..camne eh. maybe diam2 je kot. segan la...~

    ReplyDelete
  3. kalau aku syak aku akan begitu. aku akan bukak air kuat2. or buat2 batuk. or maybe buat2 hp bunyi? hahahahhaha.

    ReplyDelete
  4. agreed dgn peej tapi penah skali terkuat sgt xleh cover.

    yg kurang asam nye, org kat luar tu siap komen beramai2
    "busuk nye" "kau sakit perut ke?" "kena cirit birit ke?"
    aku geram sgt terus settle apa patut n keluar je terus tengking diorg. damn la kan. macam la kau x penah kentut x penah berak. kau kentut berak semua wangi sgt ke?
    dah berbakul maki diorg pastu terus blah.
    hahahaha puas hati. =P

    ReplyDelete
  5. tak best kan klu time nak melabur tu ada org dlm toilet...mmg tak selesa gile

    ReplyDelete
  6. hahahahah.......i choose option no 3!!!!

    ReplyDelete
  7. oh my... while reading this.. i smell somethng la alia... hahaha


    hehe...jgn mara..lalala *peace*

    ReplyDelete
  8. Alia, use that single toilet lah lepas ne.. kekeke :p

    (ke takde kat Anx 1? :p)

    ReplyDelete
  9. hahahha...hilarious !!! suka suka!! tapi jarang a nak dapat bunyik mcm tuh!

    ReplyDelete
  10. lol!lol!lol!kalau i, i duduk dlm cubicle tu lama2 smpi org kt sink tu keluar, then cepat2 lepaskan all the stuff with the sound effects

    buttt klu mangkuk ayun tu cuci tangan tahap lama mcm tenuk, i rather go to diff floor ;p

    ReplyDelete
  11. I'd do the last option, after all its the toilet kan.. kalau kentut / melepas with the proot sound on toilet pun kene apologize.. how la kan? I selamba badak jee...

    ReplyDelete
  12. i selalu buat yg last option tu! muahaha! tp selalunye i akan bukak air & pancutkan kuat2,biar tak dengar bunyi 'plup plup plup'! hahahah!

    ReplyDelete
  13. the louder the better,the merrier.Yg penting you're healthier.Tak dak lagi gas butane,ke methane dok kacau dalam intestine.
    ha ha.tapi makcikmakcik saja tau,youngster ..hm...bahaya.Tak ayu.
    Kan gitu?
    Makcik blogger.Suka giler baca blog anda.Funny.

    ReplyDelete
  14. Err... you should draw smokey fart out from the cubicle hahaha

    ReplyDelete
  15. beb...kecik tul dunia nie...lama kot aku x jumpe ko...skali dalam dunia blog jugak....hahahaha...

    kalo ko cakap ko anak cikmaria aku dah kenal la wei...nie siap mention dari sabah...lawak giler...hahahaha..

    nway, aku dah follow blog ko...cuma aku nie pasal nak update entry nie memang malas tahap cipan...ko add la aku dalam fb ek...leh contact2...;)


    by d way....lawak giler ko nye entry nie....mau pecah perut aku gelak....hahahahhaa

    ReplyDelete
  16. Errr Toilet pon jadi.
    Always curious, Lukih ni guna paint ker..
    last time masa memola kenal PC always drawing guna 'Paint'
    Start up Menu>accesories>paint hahahahah..

    P/s Always Goin too Paint and Notepad- The most sincere program by mike+Sop

    ReplyDelete
  17. baru je jadi minggu lepas after 3 petang berturut2 melantak pulut durian. lunch plak hantam masak lemak pucuk ubi + pucuk paku. hari ke 4 pagi... jeng jeng... perut merodak mcm blender - masuk toilet ada few cube yg ada org. so masuk yg cube jauh sket. tp mak aii... terlepas gas yg mmg tak leh kontrol. dah la panjang, kalau yg putus2 dah bersambung2 plak. and u know la... lepas dlm mangkuk, dia punya bunyi bergaung. fuyooo.. kuat giler jadi nya. malu tak yah ckp la... spray air kuat2 pun mmg tak leh cover. so I go for last option... tunggu dekat 15 minit... then baru keluar. hopefully tak ada yg kenal ler....

    ReplyDelete
  18. i luv this..very funny..its make my day lor..hahahha

    ReplyDelete
  19. kalau cirit, memang cibai lah! rasa nak pasang radio dlm toilet tu, kasi sound kuat2 HAHAHAHAHHAHAHAHAA.

    paling2 pun pasang air kuat la. buat2 percik dinding ke muahahhaa

    ReplyDelete
  20. hahahahhahah! *gelak guling2*

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------