Tuesday, September 8, 2009

Gigi putih bersinar sinar?

DILARANG MENONTON JIKALAU ANDA MENGHIDAPI PERASAAN JIJIK TERLAMPAU ATAU PERASAAN MENYAMPAH TERLAMPAU.

Tu dah siap kasi disclaimer, kalau pengsan/bengang/menyampah saya tak tanggung ok.



video


p/s: Gimme a break lah, first time buat video, mestilah awkward dan kaku dan cakap merepek. But at least I got my point across!! Nanti nanti bila dah expert sikit, guarantee quality mcm pilem starrrr hahaha...

p/ss: Suara lelaki bising on the background itu adalah suara Don. He was playing a game, siap jerit jerit lagi. Amboi amboi..melampau!

p/sss: When I said "wear it for a few days" bukan bermaksud pakai sekali pastu leave it alone for a couple of days! Pakai buang pakai buang la...haha..ok sebenarnya aku baru perasan aku cakap mcm tu lepas tengok balik..

Oh, tapi mcm pelik je bila tengok video tu balik..is that how I sound??? sungguh keji...haha!!

18 comments:

  1. Al, I was thinking of making one myself. Tp bile dh tgk the result, and bygkn my face trpapar there, aku jd segan dowh! LOLOLOL--- I have to re-watch this again! Sbb x dgr suare! Kt ofis xleh bukak kuat2. :/

    ReplyDelete
  2. Haha!! Mmg!! I seriously kenot watch this again sebab mcm ewwwww itu aku keeeee, mcm burger mcd!!

    Tak payah la susah-susah nak dgr..merepek merapu je..hahah!! kekok gila ok!! Mcm bila tgh recording, tiba-tiba lupa apa nak cakap...pastu kalau lupa kena start skali lagi! I dont have any video editing software! Ahhh benci!! Hahah..

    ReplyDelete
  3. cute rupanyer alia nie..farnee giler......i pung bukak kat opis tak leh ada volume...balik kang i nak dengar le...

    ReplyDelete
  4. hahaaha comelll~~
    u sound American laa :)
    boleh la buat youtube vids pulak!
    mesti best~

    ReplyDelete
  5. heh...aku rasa ok je..takde la rasa gedik ke apa pun..suara kamu pun takde la pelik ke apa ke...ok je laaa~

    ReplyDelete
  6. We've tried it... honestly.. it didn't work that well for us... maybe coz we didn't do it the right way.... dah lah mahal ok! (i dont know la..by my standard mahal kot for that kinda stuff) or maybe i think its expensive coz it didn't work...

    Neyways...kalau jadik do another entry on it ok... who knows, I might have done it the wrong way...tu yg tak jadik kot...

    ReplyDelete
  7. Zie: Haha, tak payah ler..malu ai (ahaha, sungguh gedik ayat ni, padahal diri sendiri yang upload)

    Gediks: Where got one lahh, itu slang tunggang langgang. Bukan slang american bukan slang malaysian, kot kot aku ni in Limbo kaaa??

    Lea: I've used it for a couple of days only, itu pon kejap pakai kejap tak..haha..pemalas gila. But so far tak der apa apa perubahan pon!! Tapi maybe kena tunggu lama sikit

    Bintie: Ha, bukan selama ni ai cakap omputeh depan kau ke..hahahaha!! Ok sila sepak laju laju

    Shasha: Tak gedik?? Aku tengok balik pon rasa nak tampo perempuan dlm video tu! Hahahaha...

    Fena: You beli yang mana?? Kan dia ada classics, medium and pro ke apa jadah nama aku lupa...haha. I only got the classics (paling murah nokk haha!) so it's gonna take like 14 days ke apa ntah, lupa la pulak. Haha. YES!! It's sooo expensive!! I ingat nak beli yg pro tu, tapi tgk harga sampai ke $50+ mcm tu, no way!! Tapi kan I tengok kat youtube's review, semua cakap benda tu working!! And diorg guna classics! Tu yg teruja! Tapi malas seh nak buat tiap tiap malam..haha!

    ReplyDelete
  8. haha ally, slang kau cam dah lain je sket. nasib baik at the of the post, kau mentioned "pakai buang", aku dok pk, gelinya nak tinggal benda tu dlm mulut utk beberapa hari.

    ReplyDelete
  9. ish comel la! cute! salu amik gmbr muke pelik2 nape? camni kan cuteeee je... hehe.

    ohhh sgt best la speakingg.. jeleshhhh!!!

    turunkan ilmu sikit plisss?

    T__T

    ReplyDelete
  10. Your fake accent is terrible. Do yourself a favor and just stop trying TOO hard. It just makes you sound...well terrible

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. eLyNhere: Ambik gambar muka pelik pelik sebab muka mmg dah pelik secara semula jadi :( haha!


    Anonymous: HAHAHAHAHAH. You're stupid.

    ReplyDelete
  13. pergh, lepas ni bole buat tutorial and upload kt youtube la ally.. ;p

    ReplyDelete
  14. wow, so youtube tutorial :D ehehe... i tgh imagine pak arab yg duduk mesia 3 tahun tu nak cakap apa kalau dgr u cakap... kuikuikui... btw, menariknya produk tu, mmg takde kt mesia ke eh? tak prnah tau :P

    ReplyDelete
  15. Tak paham eh si poyo cik anon tu nak comment accent orang. Lempang kang. Senget gigi tu.

    Alia, aku nakkkkkk. Courier to spore leh? Hehehehehe.

    First time tengok alia live on blog! Chomelllllllllll. Hehehe.

    ReplyDelete
  16. Feha: Mana ada lain ah, sama jee aku rasa. Tapi nanti aku cuba cakap redneck slang mauuu. Hahaha taters and beers and nascar. Hahah..

    Suerie: Hhahaha ohhh, tak mampuu laa, sebab bila silap cakap je, terus kena buat skali lagi!! Pastu cakap merapu, tak payah laa..haha

    zleenz: Tu la, I pon tak pernah nampak kat Msia ok! Ni first taim nampak kat sini! Tapi dlm ramai orang cakap benda ni working tau, tu yg gatal nak try.

    Nad: Ala, lantak la apa si anon tu nak cakap. So typical kan. Eh benda ni padahal jual kat semua farmasi je. Tapi kalau nak kurier jauh jauh kalau tak berkesan buat rugi je kan! Baik kasi gigi aku putih dulu, pastu baru aku recommend kan..hhahah!

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------