Tuesday, July 5, 2011

COMIC: What's up doc?
























"Oh. Same thing. I have an English (British) accent"

19 comments:

  1. i looooiikkeee... you never fail to make me LOL.

    ReplyDelete
  2. haha.

    wasap me.

    cool la dad u pandai wasap. haiyo.

    ReplyDelete
  3. If my bro didnt correct me b4 i came here, i will still have that "british" slang.

    ReplyDelete
  4. ROFL!!!!!!!

    thank god i just need to BBM my dad..err btw, i dont think my dad would know apakah itu WhatsApp... har..har...har...

    ReplyDelete
  5. haha! wuzzuppp

    ReplyDelete
  6. gahhhhhh.
    your apak is totally awesome, when it comes to loyar buruk.

    ReplyDelete
  7. @aQi GenGkey

    Hahahah! PANG! *bunyi tamparan sakti*

    Wahaha, suka hati aku je kan nak tampo orang..hahah

    ReplyDelete
  8. @ojamoja

    wasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap.

    ReplyDelete
  9. @The Sharkox

    seriously tanak mengaku kalah ok! ahaha

    ReplyDelete
  10. @Miss b

    haha dia tak pandai lagi mcm mana nak guna, dia still guna SMS, boleh?? Hahahah

    ReplyDelete
  11. @theblabber

    Haha mesti selit selit kau still ada slanga british.

    wo'er in the bo'el

    LOL

    ReplyDelete
  12. @Hajar Marzuki

    hahah bapak aku nak BBM pon x reti! Tapi dok sebok nak add aku, siap nak suruh scan barcode aku! Hahah

    ReplyDelete
  13. @perempuan

    TRUE!!! I agree with you wholeheartedly! (wah, ni mmg bebetul agree ni) Dia mmg tanak mengaku kalah! Dah silap pon still tanak mengaku kalah! hahahaha

    ReplyDelete
  14. wahh...lame x bace ur blog..suke lah blog u..huhu

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------