Monday, April 4, 2011

COMIC: #100factsaboutme (part 2)

















lol, melampau
















































"You hate everything! What do you actually like?!"
 


























21 comments:

  1. haha
    siapa yg lempang kau tu? :p

    minat nick maka rambut pon mcm nick. LOL

    ReplyDelete
  2. alia perasan-ness is sooo cronic

    haha

    ReplyDelete
  3. OMG!! Kita sama part no 11 and 12..bila tengok baik gambar masa zaman tuh, rasa macam nak terjun bangunan lapanploh kali T____T

    not to forget, masa tuh in gila seluar baggy2 jugak..benci...huk3

    ReplyDelete
  4. the manual car doodle is awesome. haha!

    ReplyDelete
  5. pat kena penampar tu aku gelak kuat2...hahahahahaha!

    ReplyDelete
  6. part kereta tu lawak gila!! HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA

    ReplyDelete
  7. i want more more more!! *sambil hentak2 kaki.

    Haha

    ReplyDelete
  8. LOL nick carter. Those were the days man.

    ReplyDelete
  9. Haha terbaik!! Nick carter? Aku pernah suka Brian. Mueheh. 80 more to go! Can't wait!

    ReplyDelete
  10. Omg, i pun tak ingat macam mana nak drive manual.

    *grin*

    but then takpela kan.....auto kan banyak?

    :)

    ReplyDelete
  11. hahahaha, love the pelempang part!!

    ReplyDelete
  12. hahaha..xleh blah.dulu2 trend oo rambut nick carter. baik laki mahupun pompuan.

    ReplyDelete
  13. hahahahahaha, lempangan yg buat aku tersedak.haha.lawak gile.dah expression tak suka semua benda tuh geram je aku tgk.haha.lagi! lagi!

    ReplyDelete
  14. lucu jugak kau kan. aku gelak tak hengat punya.

    ReplyDelete
  15. alia..... 18 apa ye ????

    ReplyDelete
  16. nick carter kata dia tak suka perempuan melayu la. mmg kau tak tanya. aku saja nak bgtaw. lalalala. oke dah bye. haha.

    ReplyDelete
  17. Nurul Huda Rahim,

    Sapa kata aku Melayu? Ai matsalleh you!

    HAHHHAHAAHH!!!

    Ok nah pipi, sila lempang

    ReplyDelete
  18. ha3,sekali kena lempang baru sedar.

    ReplyDelete
  19. Khairie Rahman the GreatApril 7, 2011 at 8:16 AM

    MANA NOMBOR LAPAN BELASSSSSSS HAAAAA!!!!!

    ReplyDelete
  20. omg! bergolek2 gelak bace ur post, its all the funnier because i can agree with about 75.6% of the items! ur cartoons are ADORABLE!! XD

    ReplyDelete
  21. hahaha...baca ur blog selalu buat sy gelak :)

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------