Saturday, February 26, 2011

COMIC: Snooping around


 *TeamViewer connects to any PC or server around the world within a few seconds. You can remote control your partner's PC as if you were sitting right in front of it.

















A COUPLE OF HOURS LATER....







btw, those notepads spelled "I Love You Alia"








 





23 comments:

  1. awwwww sweet nyaaaaaa.arghh jealous!

    ReplyDelete
  2. owh, finally u update ur blog....i've been waiting ur new comic for so long!!!

    don is so sweet....jelesnye kt alia!!!

    tk sabar nk tgk korang kawen....cepatlah kawen!!!

    ReplyDelete
  3. kt atas tu komen saya....lupa nk tukar id.....hhheee....hhheee....

    btw, tk nk beli blouse?? ngehh!!!

    ReplyDelete
  4. @iekan78

    HAHAHAHAHA!! Siot aku tergelak mcm orang gila..terus hilang ayu ai...hahaha!

    ReplyDelete
  5. waaa...sweet si don tue,,,alia very lucky one...hehehe

    ReplyDelete
  6. dah boleh kawin sangat dah ni :)

    ReplyDelete
  7. huwaaaaaaaaa! diabetes!!! sweet gila weh!!!!

    ReplyDelete
  8. isk, unexpected things macam ni memang btul2 SWEEEEEET GILAAAAAAAA!!!!!! ()#@*(@#&*(@ haa kan dah tercapslock.punye nak highlight betape sweetnye korang ni!! :D

    ReplyDelete
  9. Alia, memang anticipating cerita macam ni lah. U gave me hope. Anyhoo, wish you happiness and love for many2 years to come.

    ReplyDelete
  10. sweet! tengkiu sebab share software tu..

    ReplyDelete
  11. gleeerrrr sweeeeeetttttt~~~
    <3 u both!!

    ReplyDelete
  12. Naseb Don tak letak ending ...."I love you Excellent"

    ReplyDelete
  13. so sweet la alia!
    mana nak cari lelaki cam ni lagi?? hahaha..

    ReplyDelete
  14. don sgt cumey.. alia sgt lucky to have him...
    kt m'sia ni xtau mne nk cari nice guy mcm don..

    ReplyDelete
  15. @waNiFarees

    OH NP!! Best kan software tu!!??

    ReplyDelete
  16. @cikteddy@yahoo.com

    Gottt laaa!! Maybe they're romantic privately..:D

    ReplyDelete
  17. @the GirL

    Inshallah adaaa, I know most malaysian guys are just so shy nak ber PDA-PDA suma ni. That doesn't mean they're not romantic!! :D

    ReplyDelete
  18. seronoknya..
    haahha

    "komen budak2 ni.. :)"

    ReplyDelete


-------------------------------------------------
Thanks! Here's a cookie. :)
-------------------------------------------------