Showing posts with label Comic Friends. Show all posts

Dear Hijabistas v2.0

3 Comments »



I know this is fairly a late entry, but I've been busy and lazy soooooo....

Anyway, I've been wanting to do this post for the longest time! Cause I couldn't stop laughing bila baca komen komen korang on my Hijabista entry ni!

So mari kita merealisasikan imagination imagination korang ini ye!



=================

So this is the original doodle.....

For those who are too lazy (god knows why!?) to click on the link on the said entry...I was wondering why on earth would someone put a huge ass flower on their hijab/head?! What's the purpose of it?







And here are some of the hilarious replies I've received....





Hahahahahahah.. bongok gilaaaa


For those who are wondering...haiwan apakah the last Anon tu was referring...



TA-DAAAA!!



And I took the liberty of re-drawing it!


HAHAHAHAH!!!

SAMA TAKKKKK???


I mean by putting a gigantic flower on your head, means you're publicly saying you're "one with the nature" la kan??

Alang alang nak letak bunga gabak ...jangan la guna bunga plastik yang oi...tak dee classssss. Baik hangpa guna Rafflesia terus dengan daun daun dia sekali!!

Baru la ada WOW FACTOR!


Oklah oklah...maybe tak logik la letak bunga Rafflesia tu atas kepala.....




........Rafflesia mana ada daun Alia!!





BOOM!


Nah!!
Boleh guna dried leaves jugak!!!
I'd even suggest you to use all those ranting ranting kayu selit selit kat celah celah tudung tu sekali!!

Baru ada OOMPH FACTOR!!




Tapi understandable la jugak..since Rafllesia ni susahhhhh nak dapat..kalau nak kena daki gunung Kinabalu tuuu..mampu ke anda??

Mak gajah ni memang sah sah la tak mampu...




Oleh itu, I'd suggest you to find an alternative!!

But fret not my Hijabista friends....I found a simpler, cheaper and a VERY FASHIONABLE way!










GUNA PASU BUNGA MAK LETAK ATAS KEPALA!!


HAHAHAHAHAHAHAHA


Oklah tipu, I didn't think of it! But this genius lady did!






Now who says that I have don't have sense of fashion??
Fashion depends on your creativity and it seems that ......

I am even MORE creative than you are!




Ok dah.

Bai!!


Jangan marah ye kawan kawan, nanti tetek lanyut sebelah.
Nanti kena buat entry pasal teteks pulak.
ahahahahahahahahah

ThoseGentlemenGamers (TGG): On computers

1 Comment »





















Subscribe to them on Youtube
Please follow their Twitter! 
Support them on Facebook!
If you're interested to hear/see Don's screen live, go here!

I know they're a bunch of gamer nerds, but they don't talk about games all the time. Kadang kadang ada drama jantan. Kadang kadang ada sesi kaknam. Most of the time they are dicking around.

It's okay if you're not interested, tapi Don hensem, so please give him a thumbs up!

Hahahahahahahahahaahahahahahajsahsjasdgajs batuk batuk batuk

Hoi gila ke apa kau ni Alia, kau ingat semua orang fikir Don kau tu hensem sangat ke.

Okok, anyway, thanks!

I'd probably gonna have to draw more about them sebab I've promised Don to help them out with their channel by finishing drawing their characters so he can put it on the title screen. Tapi aku adalah pemalas. Gila kau, ramai ok characters dia. So I hope orang orang lidi spastik macam ni will do! 


Ok nak berak. Bai





COMIC: No matter how "manly" he is, we found his soft spot

3 Comments »





































It seems that my friend here doesn't know that Twilight ≠ Big Bulky Men

TAG: Draw and describe yourself!

33 Comments »

Inspired (actually more like being blackmailed to LOL) by this post 
(SILA KLIK BLOG INI KERANA DIA ADALAH SEORANG LELAKI KACAK LOL)

I know I know, aku baru buat LOL tapi at least aku buat jugak kan, eventually! haha

It's actually a fun tag, I mean it's how you interpret yourself in a drawing kan! So tak kisah lah drawing kau macam apa pon sebab eventho drawing aku macam celaka, but this is how I see myself today.....






I'M A FRICKING ANGEL OKAAYY!!
Sebab aku puasa hari ni.


LOLOLOL ada rasa nak lempang tak??

Orang yang sebok hafal Quran zikir 24jam sehari tu masih lagi anggap diri diorg tak lengkap, aku ni yang setakat puasa ganti je pon dah bajet alim.

Keji laknat sungguh.


Oklah, fer realzzzz ya. 
This is how I am currently...yang sebetul betulnya. 




Tengah menganggung sakit perot yang amat sebab terlajak sahur hari ni. 
LOL

Seriously perangai bebudak, aku rasa nak lempang diri sendiri.



ANYHOW,
Now it's your turn! 
  1. -ilyannur-
  2. Shadninanot Wardiah
  3. The Sharkox  
  4. hanna  
  5. Siti Nur Aminah
  6.  VFN 
  7. Afurafufufufu 
  8. Aslina
  9. afrohead
  10. theblabber  
  11. bb7ady
  12. Norlyana Nasrin
  13. Aeryn 
  14. didi.lee 
  15. Wani
  16. the hun 
  17. bLaCk | maWaR 
  18. QuTaQ  
  19. AdiHana  
  20. blackANDwhite 
  21. cik aletheea : 
  22. xamyraa adnan 
  23. Peeja burhan
  24. akiss ferrero.
  25. Cieri 
  26. nn   
  27. Amirah Bazil Ahmad Kamal 
  28. Adam Idris 
  29. vy nin
  30. neesa_jun 
  31. Tina 
  32. xfatynx 
  33. a n o n
  34. aQi + GenGkey 
  35. ojamoja 
  36. Miss b 
  37. Hajar Marzuki 
  38. perempuan 
  39. ~ azWa ~ 
  40. intannuratiqahmohamadyunus
  41. waNny
  42. Flirtatious Friends
  43. yonna
  44. delila 
  45. Jazica Albek
  46. EDA NADIA 
  47. yumie 
  48. Akulah Aqilah Itu
  49. Raihana Izzati
  50. Cheq Tun 
  51. FS*RawkS* 
  52. lilRed Farah 
  53. bloodytiramisu
  54. cLovErX 
  55. Simpleblanklife 
  56. prettyorked 
  57. bujal X 
  58. MK 
  59. ||alis|| 
  60. Lady SharpShouter 
  61. Memey Anuar
  62. Intan 
  63. eszol raar 
  64. Yayaa 
  65. Atikah Hajar 
  66. Hazrey 
  67. drkcrmsn 
  68. LolliPop duDe 
  69. storyfromme
  70. Dark Half 
  71. Heidi Shafiq 
  72. Hansyirah Takezur
  73. Erissa 
  74. CikW4nKemb4ng
  75. driedroses 
  76. Zuraida
  77. Khairi
  78. T 
  79. Farah Y 
  80. a vulgarian, they say 
  81. Nurul Huda Rahim 
  82. Julie 
  83. Diza (yes, kau la Dizot)
  84. Nur Raihan (yes, kau la Rehan yg duduk sebelah aku niiii)
  85. kurakuradibawahcawankaca
  86. wadefuk
  87. annasuejie
  88. intomylens
  89. Liliana Mardiana
  90. FoxyFarah
  91. Nasrin-Sama

Dan kepada sesiapa yang saya tak sempat nak senaraikan nama dia sebab tangan saya dah kejang, terlampau banyak copy paste, sila buat tag ni!

Sapa tak de blog tu, SIAPA SURUH TAK DER BLOG HUH!?!?!?!?! 
LOL, saikosis si mak gajah ni, tetiba nak emo hahha

Oklah, kasi chance, kepada yang tak de blog tu, you're excused. 
LOL ayat bajet diva. 

Ok, *kasi pipi* Nah lempang.


What the hell is this??

1 Comment »

On a fine Monday afternoon.....




WHAT THE HELL IS THIS?? A MASSIVE BLACK HOLE ON MY SCREEN!!!!!





















...only turns out that the "Massive black hole" is my friend's nostrils...
He get on cam and the only thing I see is him picking his nose in front of the webcam. LOLOLOLOLOLOL

Yeah. I have crazy friends.

LOLOL

Related Posts with Thumbnails