Archive for July 2011

TAG: The work of others!

13 Comments »

 //I'm making this as a stick-it post! Because bila tengok a compilation of your drawings, macam meriah pulak entry kali ni!


I'm sooo touched that you gais actually did the tag!
Macam tak expect that you guys were gonna do it *ayat bajet artis menang oscar, tapi sebenarnya dah expect*

LOLOL

I mean ye la, why wouldn't you do it kan! It's a one-of-a-kind tag and I gotta credit Mr. Kacak for believing in me and making this into a reality!

LOLOLOLOL matiler drama oscar tak habis habis lagi

I'm laughing so hard (inside) bila baca balik ayat atas tu.
I'm laughing even harder (inside) at that gelaran "Mr. Kacak"

Hahah...

Anyhowww, since you guys are so awesome, I just have to show it!

Masterpiece (lol, "masterpiece" boleh?) by Adihana
So cuteeee! It's even cuter sebab lukis atas kertas! <3
Which is so creative btw...hmm.....*idea mencetus!* LOLOL 





Masterpiece by Alis
Rajin gila babeng kau buat comic strip mcm ni! *tabik hormat* LOL
Love!







Masterpiece by Atikah Hajar
Aku macam "oh shit, lawanya lukisan pakai mouse+MSPaint" Kalah tokey LOLOL
Eh oklah, I'm actually very lazy, hence orang lidi. Bulat bulat cukup LOL
Anyway, I'm loving this!






 Masterpiece by didi.lee
This is the determining factor of me doing this entry! Sebab for the rest of the lovelies, they posted it on their blog, for other people to read, but for this case, orang tak perasan, so I just had to put this up!

Thank you for your kind consideration didi.lee!
(waddehel, apa punya ayat, skema nak mampos LOLOLOLOL)









Masterpiece by vy nin
I adore her semangat bersungguh-sungguh untuk meng-google other paint program cause her machine doesn't have an in-built MSPaint! This turned out beautifully! Gilo rajin korang ni, aku kagum!

*ayat motivasi untuk diri sendiri*
LOLOL







Masterpiece by Athirahfufufu
I know she just COULDN'T resist the temptation untuk membuat tag ini  because I'm so awesome and have an impact on her life.

LOLOLOL
Oklah, actually I forced her to do it LOL because she's a sketch artist and works for Pixar Animations.

LOLOL
Oklah, tipu, nanti dia ketuk kepala saya. Nolah, she's just super good in drawing and I'd give out her other masterpieces but I don't think she'd appreciate that (and she would ketuk me somemore) :(
 
p/s: btw, she cheated. she wasn't supposed to use a tablet or Photoshop. LOL






++++ tambahan. Because I'm awesome like that. Eh ok, tak de kena mengena.



Masterpiece by princesstortoise2
Alolololol, tersedak cekodok bila baca ayat Intan "biarpon aku nombor ke-62 dia tag, takpela". Nombor itu is just a number, tak de kaitan! *ayat safe LOL*

Hahaha, suka bila dia explained "motif tangan letak belakang? sebab tak reti lukis jari2 ye puan2. hehe." sebab aku pon sama LOL
Sebab tu banyak lukisan tak der tangan! Sebab melukis tangan/jari/kaki adalah pain in the ass! Betul tak??






Masterpiece by Ojamoja
 Hahahahahaha!! Melampauu descriptions diaaa LOL ai laike u knowwwwww! 

Oh, menatang yang bertanduk satu tu ialah Narwhal ya kawan kawan. Itu adalah sejenis ikan paus bertanduk sakti. Sakti sebab bila kena tanduk, you're dead.

Eh, itu bukan sakti, itu sakit namanya.

Dan juga, kalau mahu pengetahuan am dengan lebih lanjut, sila baca blog oja ni sampai lebam. (yes, i get my general knowledge from her blog LOL)

Bagus kan! Berblogging bukan untuk bersosial sahaja, malah memampatkan ilmu pengetahuan!


LOL@ "memampatkan"







Masterpiece by wadefuk
Cuba teka ini apa! (jgn ngelat dengan cuba baca description dia!)

Sapa dapat teka dlm masa 2 saat dia terer!
 


Oh, aku dapat teka..yang depan tu desktop, yang tengah-tengah tu laptop, dia tengah duduk sebenarnya tu.



LOLOL, kagum tak??




So dereeee!! Aren't they all vonderrrfullll?? Well these pieces are the ones that I noticed (yg informed me), kalau i missed yours, do tell me and I'll add it here!


Sekian.
Yang menurut perintah,
Alia.




LOLOLOL seriously saikosis.

TAG: Draw and describe yourself!

33 Comments »

Inspired (actually more like being blackmailed to LOL) by this post 
(SILA KLIK BLOG INI KERANA DIA ADALAH SEORANG LELAKI KACAK LOL)

I know I know, aku baru buat LOL tapi at least aku buat jugak kan, eventually! haha

It's actually a fun tag, I mean it's how you interpret yourself in a drawing kan! So tak kisah lah drawing kau macam apa pon sebab eventho drawing aku macam celaka, but this is how I see myself today.....






I'M A FRICKING ANGEL OKAAYY!!
Sebab aku puasa hari ni.


LOLOLOL ada rasa nak lempang tak??

Orang yang sebok hafal Quran zikir 24jam sehari tu masih lagi anggap diri diorg tak lengkap, aku ni yang setakat puasa ganti je pon dah bajet alim.

Keji laknat sungguh.


Oklah, fer realzzzz ya. 
This is how I am currently...yang sebetul betulnya. 




Tengah menganggung sakit perot yang amat sebab terlajak sahur hari ni. 
LOL

Seriously perangai bebudak, aku rasa nak lempang diri sendiri.



ANYHOW,
Now it's your turn! 
  1. -ilyannur-
  2. Shadninanot Wardiah
  3. The Sharkox  
  4. hanna  
  5. Siti Nur Aminah
  6.  VFN 
  7. Afurafufufufu 
  8. Aslina
  9. afrohead
  10. theblabber  
  11. bb7ady
  12. Norlyana Nasrin
  13. Aeryn 
  14. didi.lee 
  15. Wani
  16. the hun 
  17. bLaCk | maWaR 
  18. QuTaQ  
  19. AdiHana  
  20. blackANDwhite 
  21. cik aletheea : 
  22. xamyraa adnan 
  23. Peeja burhan
  24. akiss ferrero.
  25. Cieri 
  26. nn   
  27. Amirah Bazil Ahmad Kamal 
  28. Adam Idris 
  29. vy nin
  30. neesa_jun 
  31. Tina 
  32. xfatynx 
  33. a n o n
  34. aQi + GenGkey 
  35. ojamoja 
  36. Miss b 
  37. Hajar Marzuki 
  38. perempuan 
  39. ~ azWa ~ 
  40. intannuratiqahmohamadyunus
  41. waNny
  42. Flirtatious Friends
  43. yonna
  44. delila 
  45. Jazica Albek
  46. EDA NADIA 
  47. yumie 
  48. Akulah Aqilah Itu
  49. Raihana Izzati
  50. Cheq Tun 
  51. FS*RawkS* 
  52. lilRed Farah 
  53. bloodytiramisu
  54. cLovErX 
  55. Simpleblanklife 
  56. prettyorked 
  57. bujal X 
  58. MK 
  59. ||alis|| 
  60. Lady SharpShouter 
  61. Memey Anuar
  62. Intan 
  63. eszol raar 
  64. Yayaa 
  65. Atikah Hajar 
  66. Hazrey 
  67. drkcrmsn 
  68. LolliPop duDe 
  69. storyfromme
  70. Dark Half 
  71. Heidi Shafiq 
  72. Hansyirah Takezur
  73. Erissa 
  74. CikW4nKemb4ng
  75. driedroses 
  76. Zuraida
  77. Khairi
  78. T 
  79. Farah Y 
  80. a vulgarian, they say 
  81. Nurul Huda Rahim 
  82. Julie 
  83. Diza (yes, kau la Dizot)
  84. Nur Raihan (yes, kau la Rehan yg duduk sebelah aku niiii)
  85. kurakuradibawahcawankaca
  86. wadefuk
  87. annasuejie
  88. intomylens
  89. Liliana Mardiana
  90. FoxyFarah
  91. Nasrin-Sama

Dan kepada sesiapa yang saya tak sempat nak senaraikan nama dia sebab tangan saya dah kejang, terlampau banyak copy paste, sila buat tag ni!

Sapa tak de blog tu, SIAPA SURUH TAK DER BLOG HUH!?!?!?!?! 
LOL, saikosis si mak gajah ni, tetiba nak emo hahha

Oklah, kasi chance, kepada yang tak de blog tu, you're excused. 
LOL ayat bajet diva. 

Ok, *kasi pipi* Nah lempang.


COMIC: Get a room. Seriously.

26 Comments »























Note: 

Our table was on the opposite of theirs, and we could see their PDA activities clearly; laga-laga pipi, main main bibir, and popping pimples.


Yes, he was popping her pimples.


We were at KFC Shah Alam (opposite UiTM). It's a family fricking restaurant, too much PDA is a BIG NO NO. 




I guess the scene would be uh, slightly bearable, if she was hot. LOL
Muka macam mak budak.



p/s: The reason why I've uploaded her picture, is because she made a rude gesture at us. No I can't tolerate that. Hello, kalau tanak orang mengata/mengutuk, tak payah lah buat benda tak senonoh. 

Obviously she has no problem with me putting up her picture since she had no problem doing it in front of us. 


Thanks.


//EDITED
p/ss: Identity has been revoked. Because I'm a nice person, generally. LOL. This lady should thank Hanna, for putting back senses into me. 

COMIC: What's up doc?

19 Comments »
























"Oh. Same thing. I have an English (British) accent"

Related Posts with Thumbnails